Karsu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında, Gerçek Adı Nedir?

Birçok şarkısı ile sevilen ve popüler hale gelen Karsu isimli sanatçı “Sonunda” isimli şarkı ile listelerde yer almayı başardı. Karsu, müzik hayatına ilk olarak 16 yaşındayken babasının sahibi Amsterdam’da işletmiş olduğu Kilim Restoran’da piyano çalarak başladı. Karsu kimdir ?

karsu kimdir nereli kac yasinda gercek adi nedir

Hollanda’nın Amsterdam şehrinde Hatay’ın Karsu köyünden göç eden Türk olan Birgül ve Alpaslan Dönmez’den dünyaya gelmiştir. Karsu nereli ? Aslen Hatay’lıdır. Karsu okulda müzik yarışmalarına katılıyordu ve düzenlenen bir müzik yarışmasına katılıp birinci olduktan sonra adı duyulmaya başladı ve bir galada çalmak için davet aldı. Birinci olduktan sonra Rhode Island University’de burslu şan eğitimi almaya hak kazandı. Karsu’nun hayalinde psikolog olmak vardı ancak müzik tutkusu artması üzerine müziğe yöneldi. Karsu gerçek adı nedir ? Tam adı Karsu Dönmez olup Karsu olarak sadece ismini kullanmaktadır. Karsu kaç yaşında ? 19 Nisan 1990 da doğmuş olup 31 yaşındadır.

Jest oldu, Bırak beni öyle, Reloading My Mind, Siyah, Ben nası büyük adam olucam, Seni düşünmek güzel şey, Esmerim biçim biçim, Sana ne, İtiraf, Vuslat, Bekledim, İnadına, Jazzcat, Agree to disagree, Gesi Bağları, Reisse Our Hands, Yalan masallar gibi şarkıları vardır. Karsu, 2018 Mayıs ayında ilk kez Türkçe olarak Zorlu PSM sahneye çıkmıştır. Hollandalı yönetmen Mercedes Stalenhoef tarafından “Karsu” adlı belgesel çekilmiştir ve bu belgeselde de sanatçının yaşamı konu edilmiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir