Karpuz Detoksuyla Kilo Vermek

Karpuzun şu an tam zamanı. Eğer şansınıza kestiğiniz karpuz tatlı çıkmışsa keyfinize diyecek olmaz. Büyük emekle, hayalle eve gelen karpuzun tatsız çıkması ise büyük bir hayal kırıklığıdır.

Karpuzun bol olduğunu şu günlerde ondan iyice faydalanmak gerekli. Birkaç dilim karpuz yemek insanda inanılmaz bir etki yapıyor. Gece boyunca 3 kez tuvalete kaldırma olanağı da büyük. Hal böyle olunca karpuzla kilo vermek de akıllara geliyor. Ahmet Maranki, karpuzla detoks yapılacağını söylüyor. Yani karpuz yiyerek fazla kilolardan kurtulmak mümkün. İşte yapılması gerekenler:

Sabah:  Öncelikle 3 bardak bitki çayı içmelisiniz. Eğer kilonuz; 60-70 arasında ise yarım kilo karpuz, 70 den fazla ise 1 kilo karpuz tüketmelisiniz.

Öğle: Öğle vakti de aynı şekilde 3 bardak bitki çayıyla beraber, kilonuza göre yarım veya 1 kilo karpuz tüketmelisiniz.

Akşam: Akşam saatlerinde (gün batımından sonra) de aynı şekilde 3 bardak bitki çayıyla beraber kilonuza göre yarım ve 1 kilo karpuz tüketeceksiniz.

Yani her öğünde karpuz yiyerek midenizi rahatlatacaksınız. Şimdi ramazan da geliyor. Sahurda ve iftarda bol karpuz tüketilmeli. Yanında hurma da yenirse tok tutacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir