Kadr Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Anam babam, Hakim Bey gibi şarkılarıyla ve farklı tarzıyla ilgi çeken ve merak edilen isimlerden olan Kadr kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

kadr kimdir nereli gercek adi nedir

Anam babam, Hakim Bey, Zalim dünya, Ya Baba, Leyla, International Lady, Rampapa, Zaman, Sadece beni sevsen, Sıkıntı yok, Anılar gibi öne çıkan parçaların sahibi olan şarkıcı Kadr Dubai’de düzenlenen uluslararası müzik ödülleri gecesinde en iyi çıkış yapan sanatçı ödülüne aday gösterilmiştir. Türkiye’de doğan KADR, 1996 yılından beri ailesiyle birlikte Almanya’da yaşamaktadır ve hayalleri için çok çalıştığını dile getirmektedir. 2016 da KADR, tutkusunun peşinden gitmeye devam etmek için tüm enerjisini kendi müziğine vermeye karar vermiştir. Bugün KADR, Spotify’da birkaç milyon dinlenmeye sahip ve uluslararası bir Sanatçıdır.

Kadr nereli ? Aslen Şanlıurfa’lıdır. Annesinin kökeni Mardin, babasının ise Şanlıurfa’dır. Kadr’in ailesi Hatay’dan yıllar önce Almanya’ya gitmiş olup orada yaşamaya devam etmektedir. Kadr gerçek adı nedir ? bu bilgi henüz kendisi tarafından paylaşılmamıştır. Sanat yönetmenliği üzerine bilgi sahip olan alan Kadr tüm kliplerinin yönetmenliği de kendisi üstlenmektedir. Almanya’da bir yapım şirketinde de yöneticilik yapmaktadır. En son çektiği klip olan International Layd isimli şarkıda kendisine milli futbolcu Hakan Calhanoğlu ve dizi oyuncusu Furkan Aksoy eşlik etmiştir. Özellikle arabesk ve rap müziğini harmanlayarak birçok esere imza atan Kadr, Avrupa’nın yanı sıra Türkiye ve Amerika’da da bir birçok konser düzenledi. Birçok ülkede discoların mars niteliğinde çaldığı International Lady ise internette de kısa sürede milyonlarca dinlenme sayısına ulaştı. Hedefleri arasında dünya yıldızlarıyla beraber sahne almak olduğunu ifade etmektedir.

Instagram kullanıcı adı kadr_music şeklinde olup 445 bin takipçisi bulunmaktadır. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir