Jubel Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Aleyna Tilki’nin gündem olan Diamonds isimli yeni şarkısında yer alan Jubël isimli grup da merak edilenlerden olmayı başardı. Jubel kimdir ? grup hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

jubel kimdir nereli kac yasinda

Jubel nereli ? İsveç asıllı olan ve ünleri tüm dünyaya yayılan dans-pop ikilisi Jubël, yeni şarkıları olan DIAMONDS için Aleyna Tilki ile güç birliği yaptı. Victor Sjöström ve Sebastian Atas’tan oluşan Jubël grubu, 350 milyondan fazla dinlemeye ulaşmayı başaran şarkıları olan “Dancing In the Moonlight” ile tüm dünyadaki müzik platformlarında listelerde yer almayı başardı. Jubël, son çalışması “So Sick” isimli parçanın hemen ardından da Aleyna Tilki ile birlikte yapılan DIAMONDS şarkı ile 2022 yazına damga vurmayı amaçlıyor.

Her iki sanatçı için de doğuştan gelen müziğe olan tutkuları genç yaşta başladı: Victor ilk gitarını 15 yaşında alırken, 16 yaşındaki Sebastian dijital müzik prodüksiyonunu bir oyun toplantısında birinin “tuhaf bir oyun” oynamasını izledikten sonra öğrendi. Fruity Loops olmak üzere. Gelecek vadeden kulüp DJ’leri olarak kısa bir süre performans gösterdikten ve yerel sanatçılar için müzik ürettikten sonra, tam zamanlı müzik yapmak için 2019’da Stockholm’e taşındılar ve seslerini dans pistinin ötesine taşımaya başladılar.

“DJ sahnesinde birkaç yıl geçirdikten sonra yaratıcı bir şekilde kilitlenmiş hissettik. Farklı bir şey yapmamız, daha organik elementlerle denemeler yapmamız gerekiyordu. Jubël’i yaratıcılığımız ve sesimiz için yeni bir yol olarak yaratmaya karar verdik,” diyor Sebastian. “Kimse şarkılarımızı söylemek istemedi, biz de bir mikrofon aldık ve onunla oynamaya başladık. Hayatımda daha önce hiç nota söylemedim ama bana oldukça doğal geldi. Victor şarkı sözü yazmaya odaklandı ve Jubël böyle doğdu.”

Intagram hesabı jubelofficial şeklindedir. Siz de bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir