İnto The Night Dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Sürprizi

Netflix’in merakla beklenen Belçika yapımı Into The Night dizisinin 2. sezonu izleyicisiyle buluştu. Mehmet Kurtuluş’un Ayaz karakterine hayat verdiği dizinin 2. sezonuna konuk oyuncu olarak Kıvanç Tatlıtuğ da katıldı.

Kıvaç Tatlıtuğ İnto the night dizisinde kaçıncı bölümde?
Kıvanç Tatlıtuğ’u dizinin final bölümünde kısa süreliğine görüyoruz. Kıvanç Tatlıtuğ’un dizide görünmesiyle akıllara, aktörün başrolünü üstlendiği Netflix dizisi ”Bir Denizaltı Hikayesi” geldi. İzleyiciler, Into The Night dizisinin 3. sezonunun sular altında geçecebileceğini düşünüyor.

into the night kivanctatlitug

Dizinin konusu nedir?
Güneşin insan sağlığını tehlikeye attığı bir dönemi konu alan dizi, batıya kalan bir grup insanı konu alıyor.

İlk sezonda uçakta yaşananları anlatan dizi, karakterlerin Bulgaristan’da bir sığınağa geçmesi ile devam etti. Yer altındaki yaşamlarını incelediğimiz hayatta kalanlar, kötü bir sürprizle karşılaşınca işler yine sarpa sarıyor.
Diziyi Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

Kıvaç Tatlıtuğ hayatı
Kıvanç Tatlıtuğ (27 Ekim 1983, Adana), Türk oyuncu ve eski manken. Edirneli bir anne ile Boşnak kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur.
İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle adını duyuran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir