İnto The Night Dizisinde Bir Türk

Jason George’un Jacek Dukaj’ın Polonya bilim kurgu romanı The Old Axolotl’dan esinlenerek oluşturulan Belçikalı kıyamet bilim-kurgu dram dizisi olan İnto The Night iyi bir öneri olarak kaydedilmelidir. Dizi, 1 Mayıs 2020’de Netflix’te gösterime girdi. Netflix’in ilk Belçika orijinal serisi olması onu öne çıkarıyor. Dizinin tek sezonu yayında ve 6 bölümü bulunuyor. Her bölümün 40 dakika civarında olması izlenebilir kılıyor. Evde kalınması gereken günlerde, iyi bir dizi önerisi isteyenler için tavsiyedir.

Dizinin bilim kurgu konusu uçak içinde geçerken, güneşin doğmadığı ülkelerde zaman geçiriliyor. Uçağın içinde farklı ülkeden birkaç insan bulunuyor. Her ülkenin kendine has karakterleri dizide yansıtılıyor. Kadroda bir Türk’ün olması ve Türk karakterini yansıtması, bizim açımızdan hoşa giden bir detay oluyor.

into the night

Ayaz adlı karakteri canlandıran kişi, Mehmet Kurtuluş benzersiz oyunculuğu ile göz dolduruyor. Devletiyle dalga geçene tokat atıyor, yardımsever kişiliğini dizide yansıtıyor. Uçağı bir İtalyan kaçırıyor ve olaylar gelişiyor. Konusu itibariyle sıradan bir dizi gibi görünse de dizi, oldukça sürükleyici. İzleyenlerin %98’i diziyi beğendiğini ifade ediyor.

mehmet kurtuluss

Mehmet Kurtuluş kimdir?
27 Nisan 1972, Uşak doğumlu olan oyuncu, Almanya’da yaşıyor. 1,82 boyundaki oyuncunun birkaç yabancı dili konuşabildiği ve ana dili gibi konuşarak oyunculuk yapabildiği söyleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir