İndira Elemes Kimdir, Nerelidir, Kaç Yaşında?

İlk olarak Mustafa Sandal ile birlikte Yoksay isimli şarkıyı seslendirerek tanınan ve dikkatleri üzerine çekmeyi başaran indira Elemes kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

indira elemes kimdir nerelidir kac yasinda

Mustafa Ceceli ile birlikte İlla isimli şarkıya da imza atmış ve dikkatleri tekrar üzerine çekmiştir. Müzisyen ve şarkıcı olarak tanınan İndira Elemes nereli ? aslen Kazakistan’lı olan Kazak asıllı olan şarkıcı ülkesinde oldukça popüler bir isimdir. Kendi ülkesi olan Kazakistan’da ürettiği şarkılarla bir çok pop listesinde en üst sıralarda yer almaktadır. Top Chart’ta Kazakistan’daki en iyi müzisyen ve gruplar ölçülmüş, Elemes ise listede 2. sırada yer almıştır.

İndira Elemes kaç yaşında ? Bu bilgi henüz bulunmuyor ancak doğum tarihi ve kaç yaşında olduğu bilgilerine ulaşıldığında sizlerle paylaşacağız.

2021 yılının Aralık ayında Mustafa Sandal ile birlikte Yoksay isimli tekli çalışmanın altına imzasını atmıştır. Ağustos 2022’de Mustafa Ceceli ile birlikte İlla isimli şarkıya da dahil olarak oldukça ilgi çekmiştir.

Kazak şarkıcı İndira Elemes Mustafa Sandal için “Ona her zaman hayrandım, benim çocukluk kahramanım.” demiştir. Astana TV’de yayınlanan 2021 yılı Yılbaşı Özel programına, ülkesinde ilgi gören “Mod” şarkısında düet yapmaları için davet etmesi ve Mustafa Sandal’ın bu teklifi kabul etmesi üzerine stüdyoya girip şarkının Kazakça – Türkçe versiyonunu seslendirmişlerdir. Sadece bu program için yapılan bu düet 2020 yılı sonunda yılbaşı programında Astana TV’de yayınlanmıştır.

Resmi instagram hesabını da @indiraelemes olarak kullanmaktadır. Güncel olarak instagram hesabındaki takipçi sayısı 1,1milyon üzerindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir