İnce Belli Model Dilek Kaya Kimdir?

Show TV’nin beğenilen stil programı olan, Kuaförüm Sensin’in yeni sezonu başladı. Format değiştiren kuaförlük ve makyaj programında artık stiller de yarışacak.
En sevilen kuaför ve makyözler yarışırken, yeni isimler de programa katıldı. İncecik beliyle herkesin dikkatini çeken Dilek Kaya‘nın kim olduğu merak ediliyor.

dilek kaya kimdir

Dilek Kaya Kimdir?

Dilek Kaya, evli değil ancak iki çocuk sahibi. İnce beli ile dikkatleri çekiyor. Kim olduğunu kendi ağzından aktarıyoruz:
” 1987 İstanbul doğumluyum. Meslek lisesinde gıda teknik servis bölümünü bitirdim. Çalışma hayatıma 16 yaşında  büyük bir catering firmasında stajla başladım. 17 yaşımda evlendim, Bu evlilikten bir erkek bir kız çocuğum oldu. Uzun bir süre gıda sektöründe çeşitli firmalarda çalıştıktan sonra modellik kariyerime 2013’te sektör için çok geç başladım. İlk zamanlar 26 yaşında ve iki çocuk annesi olarak modelliğe başlanmaz diyenler olsa da azimli bir şekilde çalışarak ve eleştirilere kulak tıkayarak yoluma devam ettim. Bu yol beni şu ana kadar Türkiye’deki iyi firmalarla çalışarak ayrıca yurt dışından özellikle çağırılan, yurt dışında marka yüzü olan, haberleri yapılan ünlü bir model olmaya kadar getirdi. Aynı zamanda 55 cm lik belimle Türkiye’nin en ince belli modeli oldum.  Bu zaman zarfında çocukluk hayalim olan oyunculuğa da geçiş yaptım. Yine bir çok eleştiri alarak yapamazsın, yeteneksizsin diyenlere inat kulaklarımı yine tıkayıp, kendime inanarak ve oyunculuk eğitimleri alarak popüler dizilerde bölüm oyunculukları yapmaktayım. Hedefim aynı modellikte olduğu gibi yurt dışına açılarak ve orada da gerekli eğitimleri alarak çok tercih edilen bir oyuncu olmak. “

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir