Hamile Olduğunu Doğumda Anladı!

23 yaşındaki Alman uyruklu öğrenci Karin O., üniversiteyi Fransa’da okuyordu. Öğrenci değişimi programıyla Yıldız Teknik Üniversitesi’ne geldi. Yaklaşık 6 aydır Şişli’de bir öğrenci evinde yaşayan Karin, günden güne kilo almaya başladı. Aldığı kiloları Türk yemeklerine bağladı ve yaşamaya devam etti. Oysa ki Fransa’da kalan sevgilisiyle olan birlikteliğinden hamile kalmıştı. İddiasına göre bundan haberi yoktu.
Karın ağrısıyla birlikte girdiği tuvalette doğumu başlayınca çığlık atmaya başladı ve arkadaşlarını çağırdı. “Bir şey geliyor” dedi. Acil ambulansı çağırılsa da ambulans gelene kadar bebek klozete düştü. Klozette su sebebiyle boğulan bebek yaşamadı. Oysa ki doğduğunda bebek canlıydı ve sağlığı yerindeydi..

Şimdi: Hamile olan kadın mutlaka bebeği hisseder. Karnında bir canlıyla yaşayan kadın, onun hareketlerini mutlaka anlar. Kilo almanın da bir şekli vardır, kilolar genelde karın çevresinde toplanır, göbek deliği dışarı çıkar.
Burada kasıtlı bir cinayet vardır. Yargılanması gerekir.
Yıllarca çocuk hasreti çekenlerin olduğu dünyamızda bu bir suçtur!

Dosyaya doğumdan iki hafta önce çektirdiği fotoğrafı da savcılığa sunan ve karnında fazla şişlik olmadığını iddia eden genç kız hakkında soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Gürsel Akpınar “taksirle ölüme neden olma” suçu kapsamında dava açtı. Alman öğrenci önümüzdeki günlerde mahkeme önüne çıkacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir