Hamile Olduğunu Doğuma 9 Gün Kala Öğrendi

ABD’nin Tennessee eyaletinde 28 yaşındaki Lauren Chalk, doğumundan tam 9 gün önce hamile olduğunu öğrendi. Daha önce iki kez düşük yapan kadın, hamile olduğunu hiç düşünmeden günlerini geçirdi. Annesinin ısrar etmesi üzerine doktora giden Chark, 38 hafta ve beş günlük hamileydi. Hamileliğinin anlaşılmaması biraz da kilolu olmasından kaynaklı olabilir. Böylece stres yaşamadan, sıkıntısız bir hamilelik geçirdi.

Hamile olduğunu düşünmedi
Genç kızlık döneminde polikistik over sendromu (PCOS) teşhisi konulmuştu. Chalk, her zaman düzensiz olarak regl oluyordu ve hamile olduğu sürede de regl görmeye devam ettiği için hamile olabileceğinden şüphelenmedi. Anne: “Ultrasonda bebeğin kalbinin attığını öğrenince çok şaşırdık. Çünkü ilk iki hamileliğimde bebeklerimin kalbi atmıyordu. Hamilelik stresi yaşamaya vaktim olmadı. Sanırım her şeyin böyle olmasını Tanrı istedi” dedi.

lauren chark

2,5 kilo doğdu
 Aile, 2,5 kilo olarak dünyaya gelen oğullarına Wyatt adını verdi. Bebeğin ve annenin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. ABD’de her 475 kadından birinin gizli hamilelik yaşadığı belirtiliyor. Gizli hamilelikte anne adayları, hamile olduklarını 20 haftaya kadar fark etmeyebiliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir