Hakan Akhanlı Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Sansar Salvo ile İyisi isimli parçaya imza atan ve merak edilen ve tekrar isimlerden olmayı başaran Murat Akhanlı kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

hakan akhanli kimdir nereli kac yasinda

İnsiyatif yok, Ölürsem darılma, Ukrayna savaşı Armageddon, Ölsem yorulmam, Gerçek dünyam, Ahım oldun, Kesilmez nefesim, Bırak oluruna, Yasak aşk, Gecede kural yok gibi parçaları vardır. Murat Akhanlı kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 30 yaşındadır, 16 Şubat 1991 Kova burcu olan Hakan Akhanlı burcunun özelliklerini taşımaktadır. Boyu 1.90 cm ve kilosu 70 kg’dır.

Murat Akhanlı nereli ? aslen İzmirli’dir, İzmir’de doğmuştur ve doğduğu şehirde yaşamıştır. Müzikle tanışması ilkokul çağlarında küçük bir klavye ile başlamıştır. İstediği her şeyi yapmak hayatı için vazgeçilmezdir İyi olan her müziği dinleyip istediğim her tarzı üretebilmektedir. 2002 Yıllarında başlayan rap müzik sevdası yaklaşık 20 yıldır aralıksız devam etmektedir. Üretim adına yaklaşık 5 yıllık bir aradan sonra profesyonel olarak yeniden devam etmektedir.

Instagram hesabı hakanakhanlioffcl şeklindedir. Daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir