Güzel Kadın Aldatılmaz Mı?

Bir kadına uzaktan bakıyorsunuz. Boyu, kilosu yerinde alımlı bir kadın görüyorsunuz. Üstelik de evli. İçinizden “Bu kadının eşi çok şanslı.” diye geçiriyorsunuz. Sonra bir duyuyorsunuz ki eşi onu aldatmış.. Böyle bir şeyin nasıl olduğuna inanamıyorsunuz. Eşi onu neden aldatmış olabilir ki? Bu kadar cazibeli bir kadın neden aldatılır ki?

“Dışı seni yakar içi beni.” sözü tam da burada devreye giriyor. Biz insanlar her ne kadar öncelikle dış görünüşe önem versek de iç güzelliğin de varlığını inkar etmiyoruz. İlk etapta dış görünüşe odaklanıp insanların içine doğru yolculuğa çıkıyoruz. Konuk olduğumuz iç dünyalar bazen bizi hayal kırıklığına uğratabiliyor.

Bir erkeği eve bağlamanın en can alıcı yolu güzellik değildir. Elbette ki bakımlı olmak güzeldir ancak siz çok güzelsiniz diye eşiniz sizi hiç aldatmayacak, gözü sizden başkasını görmeyecek anlamına gelmiyor. Bazı kadınlar dış görünümleriyle uğraşmaktan kendilerini geliştirmeyi unuturlar. Günlerini kuaförde geçiren ve kadın muhabbetinden başka bir şey bilmeyen kadınlar tanımış olabilirsiniz. Küçük de olsa her kadının bir hobisi olmalıdır. Eşi eve geldiğinde ona anlatacak, gösterecek farklı uğraşlarının olması ilişkiyi besler. Aynı şekilde eşinin eve gelmesiyle ona gerekli ilgiyi göstermesi gerekir. Sürekli olarak bir şeylerden şikayet etmesi, komşusunda gördüklerini istemesi erkeği bıktırır. Adamcağız iş yerinde yaşadığı bir mutluluğu anlatırken siz hala komşunun yeni aldığı koltuklardan bahsediyorsanız o da bir süre sonra size hiçbir şeyden bahsetmemeye başlar. Sonrasında da “Eşim benimle sohbet etmiyor. Eşim dışarıda çok konuşkan ama evde tek kelime etmiyor.” gibi sözleri sarf etmeye başlarsınız.

Erkeği mutlu ederseniz, ona gerekli ilgiyi gösterirseniz sizden başkasını gözü görmez. Bazen öyle çiftler görürsünüz ki erkek eşinin ağzının içine bakar, “Bu adam bu kadında ne buluyor?” dersiniz. Siz dört duvar arasında neler olduğunu bilemezsiniz.

Unutmayın ki güzellik her şeyi çözseydi dünyaca ünlü kadınlardan Adriana Lima, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez ve Hülya Avşar gibileri hiç aldatılmazdı. Her şeyi karşınızdakinden beklemeden eşinizi el üstünde tutun. Ona değer verin ve en mutlu çift siz olun. Sevgilerle..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir