Gülseren Budayıcıoğlu’nun Hastalığı Ne?

TV8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda 3. bölümüyle ekrana geldi. Cuma günleri yayınlanan dizinin 4. bölümü merakla bekleniyor. Tahlil yaptıran psikiyatrist 3. bölümde gelen telefonla yıkılıyor. Kötü bir sonuç aldığı belli olan doktorun hastalığının ne olduğu merak ediliyor. Ünlü yazar, Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlama olarak çekilen dizide, onun yaşadıkları anlatılıyor. Bu yüzden de Budayıcıoğlu’nun gerçek hayatta bir hastalığı olup olmadığı konusunda endişe ediliyor.

gulseren budayicioglu hastami

Gülseren Budayıcıoğlu hasta mı?
Budayıcıoğlu, eşiyle 30 yıl mutlu bir hayat sürdü. Eşini kaybını şu sözlerle analtıyor: “2006 yılında sevgili eşim Aydın hastalandı. Sanki dünya başıma yıkıldı zannettim. Acılar da, güzellikler de üst üste gelirmiş. Bizde de öyle oldu. O birkaç yıl hayatımın en karanlık günlerini yaşadım ve 2007 de eşimi kaybettim. O sıralar, bir daha hiç gülemeyeceğimi sanıyordum. Ama hayat devam ediyordu, zaten aynı yıl küçük Aydın’ın dünyaya gelmesiyle biraz olsun gülümsemeye başladık. 2008’de ikinci kitabım “Günahın Üç Rengi” yine Remzi Kitabevi tarafından yayımlandı.”

Gerçek hayatta, dizideki gibi bir hastalık yaşamadığı için, kurgulanmış olan dizide, doktora nasıl bir hastalık yazdıklarını henüz bilemiyoruz.

Binnur Kaya Kimdir?

Kırmızı oda dizisindeki doktor hanıma hayat veren Binnur Kaya’nın nereli olduğu ve yaşı merak ediliyor.
Binnur Kaya, 1972 doğumlu bir Türk oyuncudur. Aslen Elazığlıdır. 1995 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Hemen ardından İstanbul’a yerleşen Kaya, Ankara Sahnesi ve Karatahta isimli çocuk tiyatroları ve Bakırköy Belediye Tiyatrosu’nda çalıştı. İlk televizyon dizisi Kaynanalar’dır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir