Gülben’in Bebeğinin Beşiği

TRT 1’in ilgiyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı’nda bebek heyecanı yaşanıyor. Eşiyle el ele bile zor tutuşan Gülben’in hamilelik haberi dizideki karakterler için umut oluyor. Gittiği psikiyatri seansları neticesinde olumlu gelişmeler yaşayan Gülben, bebeği için hazırlıklar yapmaya başlıyor. Eve bebek beşiği alarak gelen Esat, doğacak bebekleri için eşyaları tamamlamakta kararlı görünüyor.

gulbenin nenek besigi gulbenin bebegi

Gülben’in Bebeğinin Sepet Beşiği
Şirin bir hasır sepet beşik görüyoruz. Doğal malzemeden yapılmış olan sepet beşik, cinsiyetin henüz belli olmadığı zamanlarda da rahatlıkla satın alınabilir. Rengi bej tonlarda alınırsa her iki cinsiyet için de kullanılabilir. Küçük bir beşik olması sebebiyle en çok 6 aya kadar kullanım sağlıyor. Beşik hafif olduğu için taşımada kolaylık sağlıyor. Beşiğin alt kısmında tahtadan yapılmış olan katlanabilir bacakları yer kaplama sıkıntısını çözüyor.

Merve Dizdar, 25 Haziran 1986 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk Bölümü’nden mezun oldu. Kadir Has Üniversitesi’nde ileri oyunculuk programında yüksek lisans yapmaktadır. Tiyatro kariyerine Semaver Kumpanya ile başlayıp, halen devam etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir