Gülben Ergen Hacca Gitti!

Gülben Ergen geçtiğimiz günlerde ünlü haberci Erhan Çelik ile hayatını birleştirmişti. Evlenmeden önce umreye de giden çift evlendikten bir hafta sonra yine kutsal topraklardaydı. Bu kez hac ibadetlerini yerine getirmek üzere oradaydılar. Ünlü ikilinin dini inançları zaten göz önünde olduğundan dolayı kimse bu farzı yerine getirmelerine şaşırmadı. Balayı yerine hacca, Mekke’ye gittiler.

Bu yılın hacı adayları şu günlerde gerekli ibadetleri yerine getiriyor. Erhan ve Gülben Çelik de şu an orada ve bugün Instagram sayfasından bir fotoğraf yayınladı. Tavaftan sonra vücuttan kıl kesmek gerektiğinden onlar da saçlarından birer parça kesip fotoğrafını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştılar.

Şimdi hayranlarının merak ettiği Gülben Hanımın hacdan döndükten sonra kapanıp kapanmayacağı ve giyim tarzını değiştirip değiştirmeyeceği.. Zira hacı olan kişilerin inanca göre kendisine daha çok dikkat etmesi gerekir. Bekleyip göreceğiz.

Peki Erhan Çelik kimdir? Kısaca tanıyalım:

1977 yılında Ankara, Polatlı’da doğmuştur. İlkokulu Polatlı’da okudu. Ortaokulu ve liseyi de Polatlı’da bitirdikten sonra üniversitede işletme tahsili gördü. 90’lı yılların başında Polatlı televizyonu kuruldu. Orada haber sunmaya başladı. Sonrasında en çok Kanal 7’de görüldü. 1 Ocak 2014 tarihiden itibaren de itibaren Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevine devam etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir