Gözaltı Morluklarına Çözüm

Gözaltlarındaki morluklardan şikayetçi olan birçok insan var. Kozmetik ürünlerle, gözaltlarındaki morlukları kapatmaya çalışmak, yalnızca geçici bir çözüm sunar. Her gün evden çıkmak zorunda olanlar, her gün makyaj yaparak, kapatıcı ürünler kullanırlar. Gözaltı morluklarına kesin bir çözüm bulmak ve kapatıcı ürünlerle uğraşmamayı herkes ister.
Metoterapi ile gözaltı morluklarına kesin çözüm bulunduğu söyleniyor.

mezoterapi

Mezoterapi nasıl uygulanır?
Gözaltındaki morluklar için mezoterapi uygulaması, estetik kliniklerinde uygulanmaktadır. Uygulamayı sadece kadınlar değil, erkekler de yaptırabiliyor. Gözlerin altındaki yorgunluk görüntüsünden kurtulmak için yaptırılan uygulama tek seferde yeterli olabilmektedir.

Göz altı mezoterapisi içinde; hyaluronik asit, hekzapeptidler, askorbik, asit, meyve asitleri, salatalık, papatya, çoban püskülü, biberiye ve yaban mersini bulunuyor. Mezoterapide saç teli kalınlığındaki iğnelerle gözlerin alt kısımlarına uygulama yapılıyor. Kişiden kişiye seans aralıkları değişmekle beraber ortalama 4-5 hafta boyunca haftada 1 kez uygulanıyor. Uygulama ilk seanstan itibaren etki göstermeye başlıyor.

Mezoterapi nasıl etki eder?
Gözlerin altındaki morluklara, halkalara ve kırışıklıklara iyi gelen bir uygulamadır. Uygulama sonrasında kızarıklıklar görülebilir. Buz uygulaması yapmak iyi gelecektir.

Mezoterapi sonrasında yapılmaması gerekenler
Uygulama yapılan bölgeye asla dokunulmamalı ve bölge ovuşturulmamalıdır.  Sıcak banyo yapılmamalıdır.
Uygulama sonrası ilk iki gün kırışıklık oluşturabilme ihtimalinden dolayı fazla yüz hareketlerinden ve aşırı gülmekten kaçınılmalıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir