Gökhan Özoğuz Hayranları Arttı

Athena grubunun kızıl saçlı solisti olarak bildiğimiz Gökhan Özoğuz geçtiğimiz yıllarda Eurovision şarkı yarışmasında (2004) ülkemizi de temsil etmişti. Ancak hayatı hakkında çok fazla bilgimiz ve ilgimiz de yoktu. Dövmeli vücut yapısıyla kaşına, burnuna taktığı piercinglerle antipatik bir görüntüye sahipti. Saçları çoğunlukla kazınmış ve kesik atılmış şekilde oluyor. Giyim tarzı da çok değişik. İşte bu tüm bu nedenlerle olsa gerek onun hayatı ve tarzı pek merak edilmedi.

Yaptığı her programla kendisinden söz ettiren Acun Ilıcalı, Star Tv’de yaptığı “O Ses Türkiye” yarışmasına bu yıl Gökhan Özoğuz’u da dahil etti. Bu yıl juriye Ebru Gündeş de katılsa da soğuk tavırları ve mesafeli duruşuyla bir Gökhan kadar etkili olamadı. Çoğu kişinin adını bile bilmediği Gökhan, programdaki sempatik tavırlarıyla kendisinden sıkça söz ettirir oldu. Öyle ki artık programı seyreden herkes onun hayatını, eşini, yaşını ve kızını merak etmeye başladı. Gökhan, evli ve bir kız çocuk babası. Kızı henüz 1 yaşından küçük ve adı Derya Ayşe. Kendisi 1976 doğumlu.

gokhanozoguzdugun

“3 Adam” programında O Ses yarışmasının jürilerinin taklitlerinden oluşan bir skeç de yapılmıştı. Gökhan’ı Eser Yenenler canlandırmıştı. Gerçekten çok iyi gözlemlemiş ve aynı şekilde taklidini yapmış. Bazen başladığı sözlerinin devamını getiremiyor. Bazen de ne söylediğini unutup başka bir lafa geçiyor. Çok istediği bir yarışmacı onu seçince ne yapacağını şaşırıyor. Saf ve temiz tavırlarıyla çok sevildi. Bundan sonra da hayran kitlesi giderek artacak gibi görünüyor. Hatta yarışmayı sırf onun için izleyenler bile bulunuyor. Önümüzdeki günlerde Gökhan Özoğuz’u başka projelerde görmek kimseyi şaşırtmasın.

O Şimdi Asker, O Şimdi Mahkum, Tramvay filmleri onun oynadığı sinema filmlerinden bazıları.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir