Gençleşmenin En Kolay Yolu: H100 Aşısı

Medikal estetik prosedürlere gösterilen ilgi arttıkça her geçen gün yeni tedavi yöntemleri hayatımıza giriyor. Botoks her zaman popülerliğini korumaya devam etmekle birlikte sağladığı etki sayesinde h100 aşısı da pek çok insanın ilk tercihi olmaya devam ediyor. Uzman Dr. Şafak Göktaş botox, h100 aşısı ve diğer medikal estetik prosedürlerdeki başarılı uygulamaları sayesinde kadın erkek pek çok kişinin başvurduğu ilk adres oluyor. Siz de cildinizin ihtiyaçlarını en doğal ve en etkili şekilde karşılayacak medikal estetik prosedürlerle görünümünüzü yenilemek için Uzman Dr. Şafak Göktaş ile iletişime geçebilirsiniz.

kadinbakisi.com

Son dönemlerin gözde medikal estetik prosedürlerinden biri olan h100 aşısı yoğun miktarda hyaluronik asit ve özel aminoasitler içerir. Bu sayede ciltte zaman içerisinde çeşitli nedenlere bağlı olarak ortaya çıkan kırışıklıkların giderilmesini sağlayan etkili bir mezoterapi yöntemi olarak kabul edilir. H100 gençlik aşısı yaş almaya bağlı olarak ciltte ortaya çıkan eksiklikleri tamamlama görevini üstlenir. Böylece cildin nem kapasitesini artırarak ilerleyen yaşlarda cilt tarafından sentezlenemeyen vitamin, mineral, peptit ve aminoasit gibi çok önemli yapı taşlarının dışarıdan hazır olarak cilt altına verilmesini sağlar. H100 aşısı enjeksiyonuyla cildin tüm gereksinimleri giderilir. Canlı, elastik ve genç bir cilt görünümü elde edilebilir.

H100 gençlik aşısı en yeni ve en etkili cilt gençleştirme kokteyllerinden biri olma özelliğine sahiptir. H100 gençlik aşısının içeriğinde yüksek miktarda hyaluronik asit vardır. Aynı zamanda cildin en önemli ihtiyaçları arasında yer alan bir antioksidan olan mannitol de içerir. Böylece cildin canlı ve genç bir görünüme sahip olması için ihtiyaç duyduğu yapı taşları sağlanır. Hyaluronik asit sahip olduğu özellikler sayesinde cilt dokularının ömrünü uzatır. Mannitol de ödem sökücü etkisi ile ön plana çıkar. İçeriğindeki bu maddeler sayesinde h100 gençlik aşısı enjeksiyonu ile oldukça etkili sonuçlar alınabilir.

H100 Gençlik Aşısı Faydalı mı?

H100 gençlik aşısı yalnızca ülkemizde değil dünyanın pek çok farklı noktasında en sık uygulanan anti-aging tedavilerden biridir. H100 gençlik aşısının içeriğinde yüksek oranda bulunan hyaluronik asit, dokuların ömrünü uzatır. Yaş almaya bağlı olarak oluşan kırışıklıkları yok etmesinin yanı sıra deriye daha sıkı ve diri bir görünüm kazandırma özelliğine sahiptir. Aynı zamanda ciltteki hücrelerin çok daha hızlı bir şekilde yenilenmesini sağlar. Derinin altında bulunan kas dokularını uyardığı için derinin sarkmasını engeller. Cilt elastikiyetini artırmasının yanı sıra cildin daha fazla su tutmasında ve nemlenmesinde önemli bir görev üstlenir. Cildin kendi kendini onarma yetisini hızlandırması sayesinde cilt yaşlanmasını geciktirmede etkilidir.

H100 gençlik aşısı uygulama yapılacak kişinin ihtiyaçlarına göre özel olarak hazırlanır ve uygulanır. Bu nedenle h100 aşısı uygulanmadan önceki ilk adım uygulama yapılacak kişinin ihtiyaçlarının doktor tarafından analiz edilmesidir. Yapılan analizlerden elde edilen veriler ışığında hangi aralıklarla ve kaç seans uygulama yapılacağı tespit edilir. Hastanın ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan özel içeriğin enjeksiyonu sonucunda elde edilecek sonuçlar ile ilgili olarak hasta detaylı bir şekilde bilgilendirilir.

H100 gençlik aşısı uygulanmadan önce aşının yapılacağı bölge temizlenerek lokal anestezik etkili krem sürülür. Cilt temizlendikten sonra uygulama bölgesindeki cilt altına h100 gençlik aşısı enjeksiyonu yapılır. Enjeksiyonda uygulama bölgesindeki derinin içine 1’er cm aralıklarla olacak şekilde yapılır. Enjeksiyon çok ince uçlu iğnelerle yapıldığı için uygulama sırasında hastanın acı ya da ağrı hissetmesi söz konusu değildir. H100 gençlik aşısı enjeksiyonu ortalama 30 dakikada tamamlansa da işlem süresi uygulama yapılacak bölgenin boyutuna ve özelliğine göre değişiklik gösterebilir.

H100 Aşısının Yan Etkisi Var mı?

H100 gençlik aşısı enjeksiyonu yapıldıktan sonra etkili sonuçlar alınabilmesi için dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. H100 gençlik aşısı yapıldıktan sonraki ilk 24 saat spor yapılmamalıdır. Doktorun belirttiği süre boyunca hamam ve sauna gibi aşırı sıcak ortamlarda bulunulmamalıdır. H100 gençlik aşısı yapılan bölgeye buz kompresi yapılmalı ve güneş ışınlarından uzak durulmalıdır. Enjeksiyondan sonra bol miktarda su tüketmeye, sırtüstü yatmaya, içki ve sigara kullanımını mümkünse bırakmaya değilse azaltmaya özen gösterilmelidir.

H100 gençlik aşısının herhangi bir yan etkisi yoktur. Bunun en önemli nedeni kişide alerjik reaksiyona neden olabilecek herhangi bir maddenin h100 aşısının içinde bulunmamasıdır. H100 gençlik aşısı bu alanda uzman ve deneyimli kişilerce yapıldığı takdirde son derece güvenilir, sağlıklı ve etkili bir tedavi olma özelliğine sahiptir. Ancak cilt hassasiyeti fazla olan kişilerde h100 aşısı yapıldıktan sonra kısa süreli kızarıklık ya da hafif şişlik oluşması gibi durumlarla karşı karşıya kalınabilir. Son derece olağan olan bu durumlar h100 aşısı yapıldıktan sonraki birkaç gün içinde kendiliğinden düzelir.

Aşının etkisi enjeksiyondan sonra hemen fark edilmeye başlanır. Cildin yapılanmasının ve hacim kazanmasının anında başlamasıyla birlikte parlaklık ve canlılık dikkat çekici bir hal alır. Bununla birlikte etkilerin gözle görülür bir hal alması için h100 aşısı enjeksiyonunun üzerinden ortalama 15 gün geçmelidir. Kişinin bol miktarda su tüketmesi ve dengeli beslenmesi ile h100 aşısı ile elde edilen sonuçların daha uzun süreli olması sağlanabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir