Gayle Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Abcdefu (angrier) adlı tek bir şarkısıyla ülkemizde dahi viral listelere girmeyi başarıp merak edilen isimlerden biri olan isim olmuştur. Peki Gayle kimdir ? bu şarkıcı hakkındaki tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

gayle kimdir nereli kac yasinda

Abcdfu aslı popüler hale gelen şarkının farklı türleri de mevcut olup bunların yanı sıra Orange Peel, Dumbass, Happy for you gibi single parçaları da vardır. Gayle nereli bu soru merak edilmekte olup sanatçı Amerikan asıllıdır. 14 yaşında iken bir şarkı yarışması sonrasında ünlü hale gelmiştir. Tiktok sayesinde ünlü olan bir Nashville türünde şarkı yapan sanatçıdır. Şarkıcı Abcdefu isimli şarkıyı demo, “chill version” ve “angrier versiyonu” gibi birçok çeşidi olmak üzere farklı versiyonlarını üretti. Şarkıyı sevgilisinden ayrıldıktan sonra yazdığını her platformda belirtmektedir.

Turuncu rengi sevdiğini sevmektdir. Hakkında çok fazla bir bilgi bulunmuyor. Gayle kaç yaşında ? 2021 yılı itibariyle 21 yaşında olduğu bilinmektedir. Şarkıcı hakkında daha fazla bildikleriniz varsa yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir