Florya Ata Plajı Caffe İncelemesi

İstanbul Florya’da bulunan Ata Aile Plajı hizmete açıldı. İsmini Atatürk Köşkü’nden alan plajın içinde yer yer Atatürk portreleri bulunuyor. Atatürk’ün de burada denize girdiği söyleniyor. Plaj açılırken kadın ve çocukları içeride rahatça vakit geçirebilmesi hedeflenmiş. Bu nedenle içeriye aile olmayan tek erkekler ve yabancı uyruklu kişiler kesinlikle alınmıyor. İçeri girildiğinde tek başına gelmiş olan kadınlar ve çocuklu kadınların olduğu görülüyor. Herkes rahatça denizin, plajın ve güneşlenmenin keyfini yaşıyor. Rahatsızlık verici bir durumun yaşanmaması için her türlü önlem alınmış görünüyor. Plaja gelen kadınların çekinmeden girebileceği ve güneşlenebileceği bir yer olduğu söylenebilir.

florya ata plaji1

Kabinler ve duşlar tertemiz ve yepyeni durumda. Duş için sıra beklemek yok. Çünkü birçok duş yan yana yapılmış ve kimse kimseyi görmüyor. Plajda şezlong ve şemsiyeler giriş fiyatına dahil olarak sunuluyor. İstediğiniz yerde şezlonga yerleşip dinlenebiliyorsunuz. Ayrıca plajın gerisinde oturabilmek için de sandalyeler de banklar bulunuyor. Çocukların eğlenebilmesi için bir çocuk parkı da yeşilliklerin arasında düşünülmüş. Plaj çalışanları ise güleryüzlü ve oldukça misafirperver davranıyor.

ataplajiflorya1

Florya Ata Plajı Caffe Yiyecek İçecek

Plajda serinledikten sonra bir şeyler yemek isteyenler için cafe bölümü bulunuyor. Bolca seçeneği bulunan cafeden istediğinizi sipariş ederek karnınızı doyurabilirsiniz. Alkollü içecekler, dondurma ve meyve de alabiliyorsunuz.

Denizin İstanbul şartları düşünüldüğünde oldukça temiz görünüyor. Yumuşacık kumların ilerisinde deniz kabuklu olan bölge bulunuyor ve sonrasında ise kumlu bir deniz olduğunu söyleyebiliriz. Ziyaretçilerin ilerleyebileceği deniz bir sınırla sonlandırılmış ve sınıra kadar olan denizin boyu geçmediği söyleniyor. Rüzgarlı havalarda yosunların kıyıya vurduğu görülebiliyor.

ata plaj caffe1

Florya Ata Plajı Caffe Ulaşım Nasıl?

Ata Plaj ulaşımı çok basit. Hemen önünde Marmaray durağı bulunuyor. Adres: Atatürk Köşkü Cad. No:2 Atatürk Köşkü yanı Florya
Rezervasyon telefon: 0212 592 04 01

Florya Ata Plajı Caffe Ücretleri

Plaj giriş ücreti hafta içi yetişkin 150 TL, öğrenci 100 TL, Çocuklardan ise ücret alınmıyor. Hafta sonunda yetişkin ücreti 200 TL, öğrenci 150 TL’dir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir