Flakka Zombi Hapı Korkutuyor!

Son günlerde dünyanın gündemini meşgul eden flakka zombi hapı oldu! 2011’de Amerika’da ortaya çıkan bu hap sentetik bir uyuşturucudur.

En son geçtiğimiz günlerde Brezilya’da görülen vakalarda bu hapı kullananların tıpkı bir zombiye dönüp yamyam gibi davranıyor. Flakka hapının kullanan insanları zombiye çevirmesine flakka efekti deniyor. Bu hap yasal sınırların altında olduğu için Amerika’da serbest olarak satıldı ve bu sebeple de oldukça yaygınlaştı.

Zombi hapı Rus üretimi ve son zamanlarda oldukça yaygınlaşmaya başladı. Şuanda dünya genelinde satışı yasak olan madde öldürücü etkiye sahip. Aynı zamanda tüketen kişileri yamyama dönüştürüp hiç tanımadıkları insanlara saldırıp zarar vermesine neden olmaktadır. Sonradan bu hapın başkasına zarar vermesine neden olmasının sebebi dozajın artırılmasıdır. Dozajın artırılması sebebiyle bu madde çok zararlı bir hale gelmiştir.

ABD’de hap kullanan birden çok sayıda kişi zombiye dönüşüp insanları yedi. Bu madde kullanıldıktan sonra beyindeki insan olma özelliği yok oluyor ve hayvani içgüdüler ortaya çıkıyor. Bu uyarıcı maddeyi kullananların vücut ısısı çok hızlı yükseliyor, bu nedenle insanlar bir şeyin kendilerini yaktığını düşünüp ya soyunuyor ya da derisini yüzmeye çalışıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir