Feryal Sepin Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş ile birlikte Karalaya Karalaya isimli parçaya imza atan ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Feryal Sepin kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

feryal sepin kimdir nereli kac yasinda

Masal, Ahdım olsun, Yanımda sen olmayınca, Sev yeter, Masal isimli parçaları vardır. Şarkıcı, yorumcu ve söz yazarlığı yapmaktadır. Geniş bir çevre tarafından tanınması ise 2019 yılında katıldığı O Ses Türkiye isimli yarışmayla birlikte olmuştur. Yarışmada Ben İnsan Değil Miyim isimli şarkıyı söylemiş Gökhan Özoğuz, Murat Boz ve Yıldız Tilbe de kendisine dönmüştür. Feryal Sepin kaç yaşında ? doğum tarihi ile ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. Feryal sepin nereli ? aslen İzmir’li olup İzmir’de doğmuştur.

2020 yılında Masal isimli ilk teklisini yayınlamış ve 1 milyon üzerinde dinleme sayısına ulaşmayı başarmıştır. Sonrasında da Ahdım Olsun ve Ardından sev isimli şarkıları seslendirmiştir. 30 Haziran’da Karalaya Karalaya isimli şarkıya Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş ile birlikte imza atarak büyük bir çıkış yapmış ve tanınmıştır. Karalaya Karalaya isimli şarkı ilk gün 1 milyon üzerinde dinlenmiştir.

Instagram hesabı feryal.sepin şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir