Fatma Büşra Ayaydın Neden Kapandı?

Birçok dizide oynamış olan oyuncu Büşra Ayaydın, tesettüre girdikten sonra daha çok ilgi çekmeye başladı. Takipçileri onun neden her şeye ara vererek kendisini bu ışıltılı dünyadan soyutladığını merak ediyor. Bazıları onun evlendiğini ve eşinin istediğinin bu yönde olduğunu söylese de Ayaydın, kimse ile evli değildir. Oyuncu ve girişimci Büşra Ayaydın farklı projelerde rol almayı sürdürüyor. Kısa süre önce katıldığı bir Youtube programında tesettüre girme kararı aldığı süreci anlatan oyuncu küçük yaşlardan beri böyle bir niyetinin olduğunu ifade etti.

Büşra Ayaydın nerelidir?

Tam adı Fatma Büşra Ayaydın olan genç oyuncu 27 Ekim 1994 yılında dünyaya geldi. 27 yaşındaki oyuncu Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır’ın kızı olan Selvi Çakır karakteri ile genç yaşta dizilerle tanıştı.

 Ankara ilinde dünyaya gelen oyuncu lise yıllarında oyunculuk hayatına dahil oldu ve kısa zaman içerisinde kendisini geliştirerek günümüzün beğenilen oyuncularından birisi haline geldi. Büşra Ayaydın genç yaşına rağmen birçok başarılı projede rol aldı.

kurtlar vadisi nin selvi si fatma busra ayaydin eski hali

Kurtlar Vadisi’nin Selvi’si Fatma Büşra Ayaydın Kapandı mı?

21 yaşında tesettüre girme kararı aldığını söyleyen genç oyuncu, “Tesettüre girmeden 2-3 yıl önce namaz kılmaya başlamıştım. Oyunculuk yaparken de namaz kılıyordum. Hatta son oynadığım dizide bazı oyuncular bunu duyup bana ‘Oyunculuk yapıyorsun namaz ne alaka! Niye bir tarafı seçmiyorsun’ şeklinde tepki gösterdi. O kişilerin sözleri benim yüzüme tokat gibi çarptı. Kendi kendime ‘Ben ne yapıyorum’ dedim. Bu tür durumlarda gri yoktur. Ya siyahı ya da beyazı seçmeniz gerekiyor. Arafta kaldığımı o an fark edip tesettüre girdim” dedi.

kurtlar vadisi nin selvi si fatma busra ayaydin kapandi

“Dış görünüşüne bakıldığına ‘namaz kılmıyordur’ dediğimi insanların vakit namazında camiye koştuğunu gördüm. O bana çok farklı bir şey kattı. Ben de o insanlar gibi neden camiye girerek vakit namazımı neden kılamıyorum? dediğimde aldığım cevaplar hep ‘sen oyuncusun’ oldu. Aslında engelleri kendi kendime koyuyorum.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir