Fatih Yasin Sena Güzeldağ Boşanıyor Mu?

Kafalar adlı YouTube kanalının üyelerinden olan Fatih Yasin, geçtiğimiz yıl avukat olan sevgilisi Sena Güzeldağ ile evlenmişti. Güzel bir birliktelikleri olan çift bugün boşanma kararı aldıklarını açıkladı. Daha önce de aynı gruptan olan Bilal Hancı, eşi Esin Çepni’den boşandığını ilan etmişti. Ancak sonradan Hancı, eşiyle barışarak boşanmaktan vazgeçti. Kafalar üyelerinin arka arkaya yaptıkları evlilikler, aynı şekilde ardı adına boşanma haberleriyle devam ediyor. Şimdi gözler son üye olan Atakan Özyurt ve Selen Kaldırım’ın boşanıp boşanmayacağı haberlerinde..

fatih yasin sena guzeldag

Avukat Sena Güzeldağ kimdir?
Sena Güzeldağ Nereli?

Aydın barosuna kayıtlı bir avukat olan Güzeldağ hakkında detaylı bilgiye sahip değiliz. Avukatlık mesleğini icra eden Güzeldağ, aslen Şanlıurfalıdır. İnstagram hesabı @senaldunya dır.

sena guzeldag fatih yasin bosandi

Fatih Yasin kimdir kaç yaşında?

1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Arel Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölümü’nde tamamlamıştır. Çektiği Vine’larla tanınan Farih Yasin üniversitede Atakan Özyurt’la tanışmış ve daha sonra birlikte çektikleri vine ile fenomen olma yolunda ilk adımı atmışlardır. Yasin’in burcu akreptir. İstanbul doğma büyüme olan başarılı sosyal medya fenomeni 1.68 cm uzunluğunda ve 64 kg ağırlığındadır. İstanbul doğumlu olan sosyal medya fenomeni annesi Kastamonulu babası ise Sivaslıdır. Kısa boyuyla grup içinde sürekli dalga geçmektedirler.

Fatih Yasin Boşandı mı?

Ayrılık haberlerinin ardından reklam yapmakla eleştirilen Sena Güzeldağ, daha sonra yeni bir açıklama yaptı. “Ben aldığı nefese kadar gerçek olan biriyim!” diyen Güzeldağ, “Instagram hesabımı da açtığımdan beri neysem onu yansıtmaya çalıştım. Amacım hiçbir zaman reklam yapmak, gündem olmak, insanları kandırmak olmadı, olamaz da! Beni tanımadığınız için bu denli yorumlar yapabilirsiniz ancak sizden tekrar saygı ve duyarlılık göstermenizi bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Sena Güzeldağ, eski eşi ile sosyal medya hesabından birlikte çekildikleri fotoğrafları kaldırdı. Fatih Yasin’in ise düğün fotoğraflarını silmemesi ve konuyla alakalı suskunluğunu koruması dikkatlerden kaçmadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir