Fat-Block İşe Yarıyor Mu?

Fat-block’un Sağlık Bakanlığından onaylı olan tek zayıflama ürünü olduğu söyleniyor. Bu yüzden de birçok kilo problemi yaşayan insana güven veriyor. Ürünü düzenli kullanmada ayda 7-8 kilo verebileceğinizi söylüyorlar.

Özelliği, yavaş çalışan metabolizmayı hızlandırmak, yağ yakmak, iştahı kesmek. Güvenli ve doğal olduğu için herkesin kullanabileceği söyleniyor. Televizyon reklamında da güvenilir medyatik doktor Aytuğ Kolankaya’nın oynaması kişileri inandırıyor.

Fat-block zayıflama haplarını kullananların yorumları şöyle :

böyle haplara karşı önyargılı birisiyim ve kilolu bi insanım. ev arkadaşımla ikimiz zayıflamaya çalışırız. kendisi türlü türlü haplar denedi. biber hapıymış ıvır zıvır kullandı. hiç fayda etmedi fakat zaten kendisi deli dana gibi beslenen birisi. en son yine bi hap aldım bu iyiymiş diye öve öve kullanmaya başladı. ilk kez böyle bir hapın işe yaradığını ev arkadaşımda gördüm. 1 ayda 3 kilo verdi. spor filan olmadan.
tanım: etki ettiğini gördüğüm ilk zayıflama hapı.

———————-

kendisinin piyasaya çıkmasıyla birlikte türkiye’de belki de ilk defa gerçekten işe yarayan bir zayıflama hapı oldu. bugüne kadar hiçbir hapı kullanmadım ancak işe yaramadıklarını da biliyordum/duyuyordum. bu hapı ortalama 3 haftadır kullanıyorum ve metabolizmayı gerçekten hızlandırıyor bunu hissediyorum. bir şekilde vücuttaki yağları yakıyor içeriği sayesinde. kilo vermek isteyen kişilere naçizane bir şekilde tavsiye edebilirim.

———————-

bu ürün anladığım kadarıyla yağları kendine bağlayıp dışkıyla atılıyor. peki. mantık güzel, sonuçta bilmeyen insan için “oh lan ne güzel yağ girmeyecek vücuduma” ama şu gözden kaçırılıyor ya sonra? evet diyelim bu ürünle beraber 30 kilo verdin 4 ayda sonra ne olacak? ürünü keseceksin ve kullandığın zamana göre vücuduna öküz gibi yağ girişi olmaya başlayacak, vücudun buna nasıl tepki verecek sanıyorsun? hatta kullanırken vücudun alıştığı yağı bir anda alamayınca ne olacak sanıyorsun?

ne olacak söyleyelim. öncelikle ürünü kullanmaya başlayınca ilk hafta muazzam bir kilo verme başlayacak. sonra vücudun -daha doğrusu beynin- bu durumdan kendisini korumak için metabolizmanı yavaşlatacak. eskiden 100 gram yağ alıp 1000 kalori yakıyorsan artık 10 gram yağ alıp 100 kalori yakacaksın ve pek bir şey değişmeyecek.

ürünü bıraktıktan sonra ise bir anda yeniden 10 gram yağdan 100 gram yağa geçeceksin ve 100 birime inen metabolizman deli gibi yağ tutmaya başlayacak ve verdiğin kiloları geri alacaksın.

senin metabolizman, dengen vs. değişecek. hatta ilk haline göre belki kilo almış olacaksın ama bunu pazarlayan ibişler servetlerine servet katacak.

kilo vermek istiyorsan buna o kadar para saçma, önce endokrine git sonra buna vereceğin parayla özel diyetisyene git. merak etme o seni aç bırakmadan kilo verdirir. tabi hormonal rahatsızlığın yoksa.

-eksisozluk

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir