Ezgi Kosa Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Cem Adrian ile birlikte “Gönül” isimli şarkıyı seslendiren ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Ezgi Kosa kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz. Gerçek soyadı biraz uzun olduğu için kariyerine soyadını kısaltarak devam etme kararı almıştır. Tam soyadı Kolukısa’dır.

ezgi kosa kimdir nereli kac yasinda

Adım Adım, Give it to me, Ay, Kum, Hayat kavgası, Moonlight gibi parçaları vardır. Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide kullanılan Hayat Kavgası adlı şarkısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. İlyas Yalçıntaş ile birlikte Adım adım isimli parçayı birlikte seslendirmiştir. Son olarak da Cem Adrian ile birlikte seslendirdiği Gönül adlı şarkı ile oldukça beğenilmiştir. Ezgi Kosa İstanbul’da doğmuştur. Ezgi Kosa nereli ? Aslen Ankara’lıdır. Ankara’da büyümüş olup liseye başlamadan önce de ailesi ile birlikte tekrar İstanbul’a yerleşmiştir. Kosa, Haliç Üniversitesi Opera Bölümü’nden mezun olmuştur. Hollanda’da çıkardığı Give It to Me isimli parçası ile hem Hollanda ve Avrupa’nın tamamında hem de ülkemizde dikkat çekmeyi başarmıştır. Ezgi Kosa kaç yaşında ? bu bilgi şuan için mevcut değil ancak ulaşılınca sizlerle paylaşacağız.

Mozart ve Schubert’i çok sevdiğini söylemektedir. Bestecilerin sevdiği aryalarını ve liedlerini kaydetmek gibi bir hayali olduğunu ve bu hayalini de bir konserimde gerçekleştirebileceğini belirtiyor.

Instagram hesabı ezgikosa şeklindedir. Hakkında çok daha fazla bilgi bulunmuyor ancak ulaşıldıkça burada paylaşılacaktır. Siz de daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir