Exxen Gibi Dizisi Nerede Çekiliyor, Nerede Çekildi?

Gibi, Exxen yapımı olan absürt komedi türündeki internet dizisidir. Dizinin ilk bölümü Exxen üzerinden 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanmıştır. Başrollerinde Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç gibi isimler yer almaktadır. Peki Gibi dizisi nerede çekildi ?

exxen gibi dizisi nerede cekiliyor nerede cekildi

Yılmaz ve İlkkan, sürekli olarak birbiriyle didişmekte olan iki arkadaş olup sürekli farklı maceralara atılarak günlük hayatlarında insanları gülmekten kıran harika bir ikili. İkilinin yanına bir de Ersoy karakteri eklenmiştir. Her bölümü beklenmeye devam ederken oldukça sevilmiştir. Özellikle Leyla ile Mecnun gibi absürt komedi dizilerini sevenler Gibi dizisini de oldukça sevdi.

Gibi dizisi nerede çekiliyor olduğu da merak edilenlerden olup İstanbul’da çekildiği biliniyor. Son bölüm olan 2. sezon 3.bölümde Selami Ali Mahallesi Üzüm Kızı Sokak tabelası görülüyor. Mektep sokak üzerinden de yürünüyor. Bölümlerin çoğunun bu mahallede çekildiğini düşünüyoruz. Çoğunlukla neresi olduğu gibi bilgiler saklanıyor ve görüntülerde de belediye yazısı gibi yerler gizleniyor.

4. bölüm olan sokak röportajı bölümü ise Küçükyalı Maltepe ilçesinde Bağdat Caddesi üzerinde çekiliyor. Yani tamamen İstanbul Anadolu Yakasında çekildiği biliniyor. Yerler sürekli değişiyor.

3. sezon ise şimdilerde İstanbul Kadıköy Caddebostan Operatör Cemil Topuzlu caddesi’nde bir evde çekilmektedir. Dizide ev içinde ve balkonda bu yer kullanılmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir