Esin Çepni Kimdir?

YouTube fenomenlerinden Kafalar grubunun üyelerinden biri olan Bilal Hancı ile evlenen ve bu sayede daha çok gündeme gelen Esin Çepni, çektiği Tiktok videolarıyla ünlenmiştir. Komedi grubu olan Kafalar’ın maddi desteğini sağlayan Bilal Hancı, üniversite yıllarında tanıştıkları 3 kişilik ekibin büyümesini sağlamıştır.

Esin Çepni Kimdir?
24 Temmuz 1993 doğumlu Esin Çepni 28 yaşındadır. İstanbul Eminönü’de dünyaya gelen Çepni’nin birçok iş tecrübesinin olduğu biliniyor. Çepni, lisanslı makyaj uzmanlığı da yapıyor. Çepni, 8 Şubat 2016’da TV8 ekranlarında yeni yarışmacılarıyla yeniden ekranlara gelen İşte Benim Stilim adlı yarışmada yer aldı. Esin 1,73 boyunda ve 55 kg ağırlığındadır.

esin cepni hanci

Bilal Hancı kimdir?
8 Eylül 1989 senesinde dünyaya gözlerini açan Bilal Hancı doğma büyüme aslen Trabzonludur. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi tamamlayan Bilan Hancı, Youtuber ve şarkıcılık yapmaktadır. Koyu bir Trabzonspor taraftarı olan Bilal bunu her defasında dile getirmektedir.
1,77 boyunda olan Bilal 76 kilodadır. Sevgilisi olmayan başarılı şarkıcı Atakan Özyurt ve Fatih Yasin ile birlikte Youtube üzerinde “Kafalar” kanalında yayınladıkları videolarla tanınmaktadır. Son olarak Mustafa Ceceli ile birlikte Rüzgar şarkısını seslendirmiştir. 26 Temmuz 2021 tarihinde Esin Çepni ile evlenmiştir.

esin cepni kimdir bilal hanci

Esin Çepni İşte Benim Stilim yarışmasından bir video

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir