Erkekler Şefkat İster

Kendine güveni çok fazla olan ve bu yüzden sürekli mızmızlık yapan, yeni tabirler “trip atan” kadın modeli zamanla erkekleri bunaltır. Güzel olduğu için başlarda erkeğe çekici gelen kadın, zamanla çekilmez hale gelir. Bu kadın tipi “Hep bana, hep bana” şeklindeki düşüncesiyle daima ilginin üzerinde olmasını ister. Güzel olan kadın, bir zaman sonra aldatıldığını öğrenir.
Neden aldatıldığını anlayamaz. Arkadaşları tarafından da güzel olduğu onaylanan kadın, rakibini görmek ister. Bir de bakar ki eşinin onu aldattığı kadın kendisinden daha çirkindir.
Genelde böyle olur. Tercih edilen kadın, bir öncekinden daha çirkindir. Çünkü çirkin kadın, bir nebze kendine güvenmeyen kadındır. Yanına ilgi görmek için kötü zamanında gelen erkeği elinden kaçırmamak için fazlasıyla ilgi ve şefkat gösterir. Normal zamanda istediği ilgiyi göremeyen kadın, çaresiz erkeği kollarına alır. Ona kadınca bir şefkat göstererek istediğini verir. Bir de o erkeğin maddi varlığı yerindeyse elinden kaçırmamak için birçok şeyi dener.
Böylece erkek mutlu olduğu yerdedir.
Ey kadınlar, kendinize gelin ve erkeğinizi elinizden kaçırmayın.
Aldatılan kadın olmayın..

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir