Erkekler Neden Aldatır?

Yıllardır en çok sorulan sorulardan biri olan “Erkekler neden aldatır?” sorusu, günümüzde de popüler bir şekilde sorulmaktadır. Birbirini çok severek evlenen kadın ve erkek, bir gün ne olursa birbirini aldatmaya başlar? Sadece erkekler değil kadınlar da eşlerini kolayca aldatabilirler. Aldatmanın başlangıç noktası çok önemlidir. Ani bir sinirlenme ve nefret hali sonrasında ne yapacağını bilemeyen taraflar, desteği karşı cinsten bir yabancıda aramaya başlarsa aldatma devreye girer.

erkekler neden aldatir

Eşler aldatmaya başladıkları anda olaylar o kadar çabuk gelişir ki, kişi partnerini aldattığını bile fark etmeyebilir. Yalnızca reel hayatta değil sosyal medyada, yani sanal alemde gerçekleşen yazışmalar ve görüşmeler de aldatma sayılabilir. Kimileri, ten tene temas olmadığı için bu yaptıklarını aldatmadan saymaz. Oysa ki evlilik veya nişan bağı bulunmayan bir karşı cinsle yapılan cinsel içerikli görüşmeler ciddiyet taşıyan durumlardır. Halihazırda evlilik bağı bulunan bir kişiyle resmiyette boşanma yoksa aldatma geçerli sayılır. Bu tür durumlar ispatlanabilirse, ekran görüntüsü video kaydı veya fotoğraf bulunuyorsa mahkemede direkt boşanmayı sağlar.

Erkekler neden aldatmaya başlar?

Evliliğin üzerinden birkaç yıl geçtikten sonra ev içinde taraflar daha rahat yaşamaya başlar. Kadın eskisi kadar bakımlı görünmeyebilir. Her daim bakımlı olmak zorunda olmayan kadın için bu bir zorunluluk olmasa da eşi için çok önemliyse gözü dışarı kayabilir. Bazı erkekler için dış görünüş her şeydir ve anında dışarıdaki kadınları incelemeye başlayabilirler. Kadın uyanık olmalıdır. Eşinin ilgisinin eskisi gibi taze kalmadığını anladığında kendisine çekidüzen vermelidir. Aile kurumunu elde tutmak isteyen kadın, evliliği için elinden geleni yapmalıdır. Yuvayı yapanın dişi kuş olduğu bilindiği için gözler dört açılmalıdır. Hovarda olan eşi zorla evde tutmaya çalışmak değildir mesele. Asla yanlış anlaşılmasın.

Eş olan kişi sapkın ruhlu bir erkekse onu evde tutmaya çalışmak nafiledir. O erkek ile ne bir aile kurulabilir ne de bir aile babası olabilir. Yol yakınken yolları ayırmak en iyi seçenek olacaktır.

Kadınlar güçlüdür ve kendi ayakları üzerinde durabilirler. Bir erkeğe boyun eğmeyin!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir