Engin Akyürek Kimdir?

Engin Akyürek oldukça merak edilen fakat sosyal medya kullanmayan bir isim. Kendisi sosyal medya kullanmasa da kendisinden çok bahsediliyor. Engin Akyürek kimdir ?

12 Ekim 1981 doğumlu ve terazi burcu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tarih Bölümünde öğren gördü. Türkiye’nin Yıldızları adlı programda birinci olduktan sonra sanat dünyasına giriş yapmıştır. Engin Akyürek nereli ? İstanbul’da yaşamakta ve aslen Ankara’lıdır, ailesi Ankara’da yaşamaktadır. 2 kardeş olup bir erkek kardeşi var ve birlikte kalıyorlar.

2004 yılında yayına giren yabancı damat adlı dizide Kadir Sadıkoğlu karakterini oynamıştır. Daha sonrasında Kader filminde oynamış ve sonrasında Karayılan dizisinde rol almıştır. 2009’da yayına başlayan Bir Bulut Olsam adlı dizide de Mustafa karakterini canlandırmıştır. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Kerim karakterini oynayıp en son olarak da Kara Para Aşk dizisinde Ömer karakterini canlandırmıştır.

2015’te verilen Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde “En İyi Aktör” ödülü almıştır. Kendisi hep sinemada rol almanın daha keyifli olduğunu dile getirmektedir. Yurt dışında inanılmaz popüler bir kişi olduğu gerçeği var. Özellikle Arjantin’de geniş bir takipçi kitlesi mevcut. Latin Amerika’da oldukça fazla oranda dizileri izlenmektedir.

23 Mart’ta vizyone girecek olan Çağan Irmak’ın Çocuklar Sana Emanet isimli filminde başrolde oynuyor. Kafasına göre isimli bir dergisi var ve burada yazıyor. Kendisinin yönetmen olma hayali var olduğu biliniyor.

Engin Akyürek’e en çok da sevgilisi olup olmadığı soruluyor. Engin Akyürek sevgilisi var mı? sorularına şuan için hayatında kimsenin olmadığını söylüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir