En İyi Çamaşır Yumuşatıcısı Hangisi?

Piyasada birçok çamaşır yumuşatıcısı var. Eskiden konsantre yumuşatıcılar yoktu. Kocaman kapakları vardı ve bu kapaklar dolusu yumuşatıcı koymak gerekiyordu. Dolayısıyla kocaman şişeler hemen bitiyordu. Artık neredeyse tüm yumuşatıcılar konsantre olarak üretiliyor. Böylece hem ambalajdan tasarruf sağlanıyor hem de şişeler çabucak bitmiyor. Herkesin beğendiği kokular var elbette.

En çok tercih edilen yumuşatıcılardan biri Yumoş’un ekstra konsantre yumuşatıcısı. Benim favorim yabani orkide ve yasemin kokulu olan, pembe şişede. İnanılmaz kalıcı bir kokusu var. Sürekli kendinizi koklamak isteyeceksiniz. Özellikle perdeler yıkandığında haftalarca kokusu kalıyor. Tabii ki evde sigara içilmezse.

Vernel’in yeni çıkardığı Vernel max Nergis Çiçeği ve lavanta konsantre yumuşatıcı, mor şişede olan da “Dışarıda kurutulduğunda bile daha kalıcı” sloganıyla kalıcı bir ferahlık sunuyor.

Son favorimiz ise A101 mağazalarında satılan Abc çamaşır yumuşatıcısı konsantre de çok uygun fiyatıyla (2.90TL) 30 yıkamalık bir etki sunuyor. Mavi şişeli olanın kokusu gerçekten çok güzel. Bunlar bizlerden tavsiyeler, denemesi size kalıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir