Emire Cansu Kurtaran Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Londra’da gözlerden uzak başbaşa bir tatil yapan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş ve sevgilisinin kameralara yakalanmasının ardından gözler bu eski Miss Turkey güzeline çevrildi. Gizli saklı yaşanan aşkın taraflarından biri olan Emire Cansu Kurtaran hakkında merak edilen her şeyi yazımızda bulabilirsiniz.

emire cansu kurtaran1

Emire Cansu Kurtaran Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Miss Turkey 2017 finalistlerinden Emire Cansu Kurtaran, İngiltere’de EYNSFORT COLLEGE üniversitesinde okuyor. Eğitimini psikoloji üzerine almıştır. 14 Şubat 1996 doğumlu olan ve hayatını İngiltere’de devam ettiren 26 yaşındaki Kurtaran, şimdilerde sosyal medya fenomeni olma yolunda ilerliyor. 2007 yılında katıldığı güzellik yarışması onun için bir adım oldu. Yarışmaya katıldığında 21 yaşındaydı. Miss Turkey yarışmasında 5.olmuştur. Doğum yeri Bursa’dır. Boy 1,78’dir. Reynmen ile aynı boydadır.

emine cansu kurtaran missturkey

Emire Cansu Kurtaran Instagram hesabını aktif olarak kullanmaktadır. Sosyal medya hesabından @cansukurtaran kullanıcı adıyla güncel olarak 26,9 bin takipçisi bulunmaktadır. Bugünden sonra ise takipçilerinin artması bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir