Eliz İle Ceyda Ateş Aynı Filmde Oynayacak

Dillere dolanan çocuk şarkısı Üzümlü Kekim ile YouTube’da çok izlenen videolardan birine imza atan Eliz ve annesi bu kez sinema filmi ile karşımıza çıkıyor. Başrollerinde Ceyda Ateş, Kurtuluş Kuş, Burak Bulut, Nebil Sayın ve Rıza Akın’ın yanı sıra Eliz İzmir de yer alıyor. Ceyda Ateş’in kızı rolünde izleyeceğimiz Eliz, çekimler için sık sık İstanbul’a geliyor. 7 yaşındaki Eliz, yakında Anneler Günü için seslendireceği şarkı ile de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

eliz izmir ceyda ates kurtulus kus omuzomuza

Omuz Omuza vizyon tarihi

Burak Kuka’nın yönetmenliğini yaptığı film, 26.08.2022 tarihinde vizyona girecek. Omuz Omuza setinden bir kare. Omuz Omuza filminin bir bölümü Karaman’ın Yeşildere Barajı’nda çekildi.

Eliz İzmir kimdir?

Eliz, İzmir’de annesiyle birlikte yaşıyor. Babasıyla annesi bir süre önce ayrılmıştır. En son annesiyle Üzümlü Kekim şarkısını seslendirmiştir.

Ceyda Ateş Kimdir?

Ateş, 14 Ekim 1988 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Ceyda Ateş Barış Manço Kültür Merkezi’nde tiyatro eğitimi aldı. “Gurbet Kadını”, “Aşk Oyunu”, “Elveda Rumeli” ve “Cennet Mahallesi” gibi dizilerde rol aldı. 2008 yılında Çılgın Dersane Kampta adlı sinema filminde oynadı. Kavak Yelleri dizisine konuk oyuncu olarak bulunan Ateş, daha sonra sezon sonrasında “Yer Gök Aşk” adlı dizide konuk oyuncu olarak bir süre rol almıştır.
Adını Feriha Koydum adlı dizisinde yer alan Ceyda Ateş, Adını Feriha Koydum dizisinden 2. sezonun sonunda ayrılmış ve baş rollerini Özgür Çevik’le paylaştığı Evlerden Biri adlı dizide Nursen karakterini canlandırmıştır. Emir’in Yolu adlı televizyon dizisinin 73. bölümünde geri dönmüştür. Çocuk dizisinde baş rolde “Şule” karakterini canlandırmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir