Elektro Likit Sinek Kovucular İşe Yarıyor Mu?

Sivrisinekleri evlerimizde istemiyoruz. Onları kovabilmek için, evlerimize girmelerini önleyebilmek için doğal yöntemleri deneyip başarılı olamadıysak kimyasal yollara başvurabiliriz. Odaya lavanta kokusu sıkmak, yattığımız bölgeye lavanta yağı damlatmak işe yarayabileceği söylenen yöntemlerden bazılarıdır.
Elektro Likit Sinek Kovucular prize takıldığında işlevi olan mini makinelerdir. Likit kısmı bir ay gibi işlevi olan, sonrasında yenisi ile değiştirilmesi gereken ürünlerdir. Yıllardır piyasada olan ürünleri ilk zamanlarda çok başarılı bulanlar, zamanla memnun kalmadıklarını söylüyor.

Elektro Likit Sinek Kovucular İşe Yarar Mı?
Yıllarla birlikte içeriği de değişen likit sinek kovucularda ucuzlama olunca içeriği başarısız bir hale geldi. Daha sıvı hale gelen kovucular işe yaramamaya başladı. Sivrisinekler, kovucular üzerinde adeta dans etmekte. Boşuna verilen paralar bir yana, uykusuz geceler de cabası.. Kısacası bu kovucular işe ya-ra-mı-yor!

Kokusuz sinek ilacı işe yarıyor mu?
Sağlığa zararlı olmaması için uğraşılan sinek ilaçları sıkıldığında insanları rahatsız etmemesi için kokusuz hale getirildi. Kullananların büyük bir bölümü, kokusuz olan sprey sinek ilaçlarının hiçbir işe yaramadığını söylüyor.
En uygunu, ilacı sıkıp o ortamdan uzaklaşmaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir