Ejderhalar Prensi Filmini Çocuklarınıza İzletmeyin!

Çocukların gelişiminde izledikleri, gördükleri son derece önemli. Neleri izlediği ve içerikleri mutlaka araştırılmalı. Bazı filmler yetişkinler için zararlı olmasa da çocuklar için tehlikeli boyutlarda olabiliyor. Eşcinselliğin çocuklara normal bir şey gibi aşılanması bu yaşlarda büyük travmalara neden olabilir.

ejderhalar prensi cocuklar icin tehlikeli

Netflix’in Ejderhalar Prensi adlı animasyon filminde lezbiyen kraliçe ikilisi yer alıyor. Lezbiyen oldukları, uzun süre çocukların anlayamayacağı şekilde çok dolaylı şekilde ima edildi. Son bölümlere doğru ise bu lezbiyen çift öpüşüyor. Bir çocuk çizgi filmi gibi gözükse de çocuklar için çok tehlikeli olabilecek boyutlarda içeriği mevcut.

Özellikle batılı ülkelerde hızla yayılan LGBTİ Türkiye’yi de tehdit etmeye başladı. Bu durumun öncülerinden bir tanesi de, popüler bir kültür olarak insanların yaşamına giren ‘Netflix’tir. Ocak 2019’da Kuzey Caroline’deki (ABD) “eşcinsel haklarının çoğaltılması için” 60 milyon dolarlık harcama yapacağını açıklayan Netflix, yayınladığı dizi ve filmlerde yaş sınırı olmadan açık açık eşcinsellik propagandası yapıyor.

Eskiden sübliminal yöntemlerle yapılmaya çalışılan manipülasyon şimdilerde açık açık olarak ortaya konuluyor. Animasyonlarda kız çocuklarını öpüştüren Netflix, cinsel gelişimini tamamlamamış çocukların temiz aklını bulandırmaya çalışıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir