Ege Can Sal Kimdir Kaç Yaşında?

Spotify gibi müzik listelerinde viral listede birinci sırada gördülen ve kim olduğu merak edilen Ege Ege Can Sal kimdir ? Hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşacağız.

ege can sal kimdir kac yasinda

Can Sal 1999 doğumlu ve ikizler burcudur. Ege 1.85 cm boyunda ve 78 kilodur. Evin tek çocuğudur. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Gemi ve Deniz Teknoloji Mühendisliği öğrencisidir Yaptığı şarkılar Youtube kanalında paylaştıktan kısa bir süre sonra fenomen olan şarkıcı diğerlerinden çok daha farklı.

1 Haziran 1999 tarihinde doğan Ege Can Sal, henüz küçük yaşlardayken tenisle ilgilenmeye başlamıştır. Tenis alanında çeşitli birçok birinciliği, kupa ve madalyaları da bulunmaktadır. Ailesinin tek çocuğu olan Ege Can Sal, eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Gemi ve Deniz Teknolojileri Mühendisliği Bölümünde devam etmektedir.

Gitar ve piyano gibi enstrümanları çalabilen Ege Can Sal ayrıca 2018 yılında açmış olduğu YouTube hesabından çeşitli parçaları cover’lamış ve kendi hesabından yayınlamıştır. Who Sang It Better: Trevor Daniel – Falling adlı parçasıyla özellikle dikkatleri üzerine çekmiştir. Son olarak “Başa Sar” isimli şarkısıyla listelerde ilk sırayı almayı başarmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir