Eftalya Yağcı Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Sevmiş gibi isimli şarkıyı Lvbel C5 ile birlikte seslendiren ve merak edilen isimlerden biri olmayı başaran Eftalya Yağcı kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

eftalya yagci kimdir nereli kac yasinda

İlk olarak 2019 senesinde akustik şarkılarla büyük çıkış yapan Zeynep Bastık ile birlikte seslendirdiği “Düşünme Hiç” isimli şarkı ile tanınmaya başlandı. Masum değil, Sevmiş gibi, Kusuruma bakma, Şifa gibi parçaları vardır. Eftalya Yağcı nereli ? kendisi aslen Malatya’lı olup Malatya’da dünyaya gelmiştir.

Eftalya Yağcı kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 22 yaşındadır. 2000 yılında Malatya’da doğmuştur. Sosyal medya hesaplarından da kendisini ”müzisyen” olarak tanımlamaktadır. İlk olarak 2019 yılında Zeynep Bastık ile birlikte ”Düşünme Hiç” isimli şarkıyı seslendirdikten sonra geniş bir kitleye ulaşmıştır. Eftalya’nın bu şarkıdaki performansı büyük beğeni toplamıştır. Öncesinde de Youtube üzerinde yayınladığı şarkılarla hayranlarının oluşmasını sağlamıştır. Instagram üzerinden yayınladığı fotoğraflarla da dikkat çekmektedir. Eftalya Yağcı, Zeynep Bastık ile birlikte yaptığı düetten sonra ikamet ettiği şehir olan Eskişehir’den İstanbul’a taşınmıştır. Eftalya Yağcı‘nın Instagram‘da 100 bin üzerinde takipçisi bulunuyor.

Instagram hesabı eftalyayagcii şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir