Eda Sakız Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Taladro ile birlikte “Darağacı” isimli şarkıya imza atan ve sonrasında tekrar merak edilen bir isim haline gelen Eda Sakız kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

eda sakiz kimdir nereli kac yasinda

Çok merak edilen isim haline gelen Eda Sakız kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 23 yaşındadır. 1999 yılında doğumludur. Eda Sakız’ın boyu 1.68 cm olup 60 kilodur. Eda Sakız nereli ? Aslen Mersin doğumlu olan Eda Sakız nerede yaşıyor ? şuanda İstanbul’da yaşamaktadır. Hayallerine giden yolun İstanbul’dan geçtiğini düşündüğünü bu sebeple de İstanbul’a yerleştiğini belirtmiştir.

5 sene süresince bir otelde barmen olarak çalışmıştır. Daha sonra sosyal medya üzerine yoğunlaşmış, maddi olarak da kendisine getirileri olması ve hayallerini gerçekleştirmek adına mesleğini bırakmıştır. Hayranları için Antalya da 3 kez buluşma gerçekleştirmiştir ve bu buluşmalarda hayranları da kendisine hediyeler vermiştir.

Tiktok yayınlarına 2019 yılında başlamıştır. Tiktok hesabında takipçi sayısı 1.1M, resmi instagram hesabında 218bin, youtube video kanalında ki abone sayısı ise günümüz itibariyle 171 B civarındadır. Bu sayılar her geçen gün artmaya devam etmektedir. Eda Sakız’ın Instagram hesabı edasakiz33 şeklindedir.

Sizin de merak ettikleriniz ve daha fazla bildiğiniz varsa yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir