Ecmel Soylu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Youtube videolarıyla ilgi çeken ve adından ve merak edilen isimlerden olan Ecmel Soylu kimdir ? hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

ecmel soylu kimdir nereli kac yasinda

Ecmel Soylu nereli ? Aslen İzmirli’li olup İzmir’de doğmuş ve büyümüştür. Yüksek lisans eğitimi başlayana kadar da İzmirde’de yaşamaya devam etmiştir. Ecmel Soylu genellikle ailesiyle birlikte sosyal medyada paylaşımlar yapmayı sevmektedir. Ecmel Soylu sevgilisi olan Umut Danışman ile ailesini tanıştırdığı videoyu da Youtube kanalından paylaşmıştır. Umut danışman da kendisi gibi izmirlidir. Ailesi Ayvalık’ta yaşayan sempatik fenomen, onlarla da arkadaş gibidir. Ailesi ve özellikle de anneannesi, Umut’u çok sevmekte ve her aradığında da onu sormaktadır. Ecmel Soylu İstanbul’da ikamet etmektedir. Ecmel Soylu kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 26 yaşındadır. 14 Ekim 1996 doğumlu olup terazi burcudur. 1,67 boyunda ve 60 kilodur. Animelere karşı ilgisiyle de tanınmaktadır. Ajanda markası olup tasarım ajandaların satışını yapmaktadır.

Yüksek lisans eğitimine başlayacağı zaman İstanbul’a yerleşme kararı almıştır. Ailesi İzmir’de olan güzel Youtuber, İstanbul’da yaşadığı yerde de Youtuber olan komşuları vardır. Ecmel Soylu İzmir Ekonomi Üniversitesi Psikoloji bölümünü okumuştur. Yüksek lisans eğitimini de İstanbul’da Yeni Medya bölümünde yapmaktadır. Ecmel Soylu ve Tuvba ismiyle bilinen ikili, çok yakın arkadaştır. Ancak ikilinin arasının bozulduğu duyulsa da neden bozulduğu bilinmiyor.

Yotube kanalından, Instagram adresinden ve ecmel.cma@gmail.com mail adresinden kendisine ulaşabilirsiniz. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir