Ecem Erkek Güldür Güldür Show’dan Neden Ayrıldı?

Güldür Güldür Show’da kahkahalara sebep olan başarılı kadın oyuncu Ecem Erkek, programa veda etti. Naime karakteri ile gönüllerde yer edinen Ecem Erkek, ayrılık ile ilgili şunları söyledi:

“Oyunculuk bir yolculuk hem de upuzun. En keyiflisi de durduğun duraklar. Zaten uzun yolculuklarda da öyledir ya dinlenmek için durduğunda oranın havası, yediğin yemek, içtiğin çay bambaşkadır. Benim için de Güldür Güldür harika bir duraktı diyerek sözlerini şöyle sürdürdü “Çok eğlendim, arkadaşlarımı çok sevdim. Sizler yaptığım ‘şeyi’ kabul ettiniz. Şimdi tekrar yola koyuluyorum .Gelecek sezon Güldür Güldür’de olmayacağım . Bir sonraki durakta görüşelim” dedi.

ecem erkek

Ecem Erkek Kimdir?
1989 yılında Ankara’da 1989 yılında doğan Ecem Erkek, aslen Sivaslı’dır. … 2009 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu’nda kursiyerlik yapmış, sonrasında ise 2010 yılında Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı bölümünü kazanmış, bu bölümden 2015 yılında mezun olmuştur. Ecem’in soyadı aslında Erkek değil. Boşandığı eşi Yüce Armağan Erkek‘in soyadını halen kullanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir