Ece Ronay Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son çıkardığı şarkılarla gündem olduktan sonra ismi Mehmet Ali Erbil ile tartışmalarla tüm Türkiye tarafından duyulmuştur. Peki Ece Ronay kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

ece ronay kimdir nereli kac yasinda

Sanko Üniversite Beslenme ve Diyetik Bölümü bölümü mezunudur. Ece Ronay kaç yaşındadır ? 17 Kasım 1998’de doğmuş olup 2021 yılı itibariyle 23 yaşındadır.

İlk olarak Tiktok ve Instagram üzerinde yayınladığı videolar ve paylaşımlarla ismini duyurmayı sosyal medya fenomeni ardından tüm platformlarda yayınladığı şarkılarla da geniş bir kitleye ulaşmıştır. Ece Ronay nereli ? Diyarbakır’da doğmuştur ve aslen de Diyarbakır’lıdır. Kürt mü diye de çok merak ediliyor, Evet Kürt asıllı olabilir. Çocuk esirgeme yurdunda büyümüştür.

“Karpuz” isimli şarkısından sonra “Git Çatla” isimli şarkısıyla da ismini çok geniş bir kitleye duyurmuştur. Karamela isimli şarkısı ile 8.4 milyon, Karpuz isimli şarkı ile 76 milyon, Şiki Şiki simli şarkı ile 84 milyon ve Baba Yorgun ile de 43 milyon izlenme rakamlarına ulaşan Ronay Youtube’da 727 bin, Instagram’da 1.1 milyon takipçi sayısına ulaşmıştır.

Kendisinin nişanlısı Mehmet Bilir isimli bir kişi idi. Ancak Ece Ronay kendisinin Mehmet Ali Erbil ile görüştüğü ve anlaştığı söylentileri sonrasında artık nişanlısı olmadığını açıklamıştır. Şimdilerde ise eski görüntüler çok konuşuluyor. Bir videoda kendisini soyup twerk dansı yaptığı ve bir videoda da askerleri sevdiğini ancak polisleri sevmediğini söylüyor. Sözlerinin devamında el hareketleriyle PKK sempatizanlığı yaptığı görülen Ronay, polislere yönelik küfürler de savuruyor. Videolarda 17 yaşında olduğunu ve alkolün etkisinde olduğunu söylemektedir. Video Youtube üzerinde halen mevcut. Neden kaldırılmadığı ise bilinmiyor…

https://www.youtube.com/watch?v=YMOYfZSFq9U

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir