Ece Ronay Hamile Mi, Kiminle Evlendi?

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay uzun zamandır aşk yaşadığı Mehmet Bilir ile nikah masasına oturdu. 3 aylık hamile olan Ronay’ın karnının da epeyce büyüdüğü görülüyor. Ece Ronay, 17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır’da dünyaya geldi. Karpuz şarkısı ardından “Git Çatla” isimli şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu. 29 yaşındaki Ronay, Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunu.

ece ronay evlendi

Ece Ronay kimden hamile?

Ece Ronay, Kocaeli’de yaşadığı 3 katlı villanın kapılarını takipçilerine açtı. Kendi YouTube kanalında evinin tüm odalarını gezdirirken bebek odasını nasıl kuracağını da anlattı. Yaşadığı kötü günleri geride bırakarak Mehmet Bilir ile evlendiğini açıkladı. Daha önce 2+1 olan küçük evde Bilir ile birlikte yaşadıklarını ve evin kendilerine küçük geldiğini, bu yüzden taşındıklarını söyledi.

Mehmet Bilir kimdir?

Ece Ronay instagram hesabından yaptığı açıklamada ”Biraz midem bulanıyor. Biraz başım dönüyor. Mehmet çok fedakarlık yaptı. Mehmet hep yanımda durdu.” dedi.

Ronay, ”Ben çocuğuma doğru babayı bulduğuma inanıyorum. Belki mutlu oluruz belki olmayız bilemiyorum.” cümlelerini belirtti. Ronay, ”İmam nikahını yaptık. 2 ay sonra olacak nikah 2 ay önce oldu. Evlilik teklifi de 4-5 ay önce aldım. Düğün tarihini de öne çektik.” açıklamasını yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir