Göbeğe Elveda!

Herkes karnının dümdüz olmasını istiyor. Biraz da olsa göbeğimiz çıkınca biz kadınların morali bozuluyor. Göbeği eritmenin yolu metabolizmayı hızlandırmaktan geçiyor.

Metabolizmanı hızlandırmak için sabah kahvaltısında dört adet haşlanmış yumurta beyazı tüketerek protein alımını arttırmalıyız. Bu yöntemle metabolizmayı sabah hızlandırır ve formunuza kavuşma hedefine yaklaşırsınız. Protein bakımından zengin gıdaların sindirimi ve kullanımı daha uzun sürer. Bu da daha fazla kalori yakacağınız ve kendini daha uzun sure tok hissedeceğin anlamına gelir.

Düz bir karna sahip olmanın en etkili yöntemlerinden biri de her gün meyve ve sebze tüketmektir. Bağışıklık sisteminizi güçlendirmek ve lif alımını artırmak için her gün 2-4 kez meyve ve 4-6 kez sebze tüketmeyi hedeflemeliyiz. İşte her gün bir elma yemekle başlayabilirsiniz. Elmada kolestrolü azaltan pectin bulunmaktadır. Ayrıca, doğası itibariyle açlığınızı gayet etkili şekilde bastıracaktır.

Egzersiz yapmadığında bile, ne kadar fazla kasın varsa o kadar fazla kalori yakarsın. Ağırlık çalışması yapmadan sadece kardiyo egzersizleri yaparsanız, karın bölgenizdeki kasların yanı sıra kas kütlesinden de kaybedersiniz. Her gün bolca su için. Geç vakitlerde yemek yemeyin. Gazlı içecekleri ise hayatınızdan tamamen çıkarın.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir