Dr. Aydın Gökşin Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Sosyal medyada çektiği videolarla tanınan Aydın Gökşin, isminin başından da görüp anlayacağınız gibi bir doktor. Aydın Fen Lisesi’nden mezun olduktan sonra tıp bölümünü kazanmış olan başarılı bir insan aslında. TUS yani Tıpta Uzmanlık Sınavını kaçırdığı için sınava giremediğini ağlayarak videoya çekerek YouTube üzerinden yayınlamıştır. Bir doktor adayının ağlayarak video çekmesi bazı kesimler tarafından tepki çekse de bazıları onu sempatik bulmaktadır.

dr aydin goksin

Dr. Aydın Gökşin Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Aydın Bey, dokuz yaşında babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar vermiştir. 2022 yılı itibariyle 29 yaşındadır. Aslen Diyarbakırlıdır. Bir süre Ankara’da acilde pratisyen hekim olarak çalıştıktan sonra sosyal medyanın gücünün keşfederek Tiktok videoları da çekmeye başlamış, daha fazla para kazanmaya başladığı için doktorluktan istifa etmiştir. TUS’a çalışmanın acilde çalışmayla birlikte yürütülemediğini ifade etmiştir. Şu an tüm gelirini sosyal medyadan kazanmaktadır. Özellikle de yemek videoları ve yeni gıda ürünlerini denediği videoları ilgi çekmektedir.

Fazla kilolarıyla barışık olduğunu ifade eden ve kendisine gelen kötü yorumları okumaktan çekinmeyen biridir. Havuz ve deniz videolarında görünen fazla kiloları ve kıllı yapısıyla dalga geçen takipçilerine gereken cevapları vermiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir