Doğum Sonrası Göbekten Kurtulma

Hamilelik sürecinin sonuna doğru kocaman bir göbeğiniz olacak ve bu koca göbek sizi korkutabilir. 9 aylık sürecin meyvesini kucağınıza almadan önce sanki hep böyle kalacakmışsınız gibi düşünebilirsiniz ancak maksimum 40 haftanın sonunda göbeğinizle vedalaşacaksınız.
Doğumu da atlattıktan sonra sıra geliyor göbeğinizden kurtulmaya.. Eğer ilk kez doğum yapıyorsanız doğumdan çıkınca hemen göbeğinizin gideceğini sanmayın. Hatta ilk birkaç gün sizi hamile bile sanabilirler. Bunlar moralinizi bozmasın, o göbek gidecek.

Eskilerin yaptığı gibi göbeğinize doğumdan birkaç gün sonra hemen bir şeyler bağlayabilirsiniz. Yıllar önce doğum yapan kadına çarşaf bağlanırdı ve göbeğin inmesine yardım edilirdi. Sezaryen doğumlardan sonra acı ve dikişe zarar verme endişesi olacağı için bunu hemen yapamazsınız. Normal doğumdan sonra hemen çarşaf bağlanırdı. Günümüze gelecek olursak çarşafların yerini modern korselerin aldığını görürsünüz.
Doğumlardan sonra kullanmak için özel olarak tasarlanmış korseler işinize çok yarayacak. Tabii ki düzenli olarak kullanmak gerekli. Doğumun üzerinden çok süre geçmeden kullanmak daha etkili olacaktır. Bir de sporla desteklerseniz kısa sürede dümdüz bir karına sahip olabilirsiniz.

Doğum sonrası korse için Ankaramedikal’e başvurabilirsiniz.
Satış adresleri:
www.n11.com/magaza/mr-ortopedi
Instagram üzerinden: ankaramedikal06
Whatsapp 0543 225 38 55
Doğan Güzel
Ürünler faturalı ve güvenilirdir. Üstelik ücretsiz kargo!

Hamile korsesi
Dogum oncesi kullaniminin faydalari
Balenleri sayesinde dogum sonrasinda olusacak bel agrilarinin olusmamasina,
Karin kisminin sarkmamasina,
Postur bozuklugunun onune gecmesine yardimci olur.
Omurganin egilmesini engeller.
Dogum sonrasinda; urunu ters takilmasi halinde toparlayici korse (abdominal korse) olarak gorev yapar. Genisleyen karin bolgesinin sarkmadan eski haline kavusmasinda yardimci olur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir