Doğu Demirkol’un “Doğu” Filmi Sevildi

Aydın Doğu Demirkol’un yepyeni çevrimiçi filmi “Doğu” oldukça sevildi. Blu Tv ve Vodafone TV’de yer alan dijital dizinin konusu da oyuncuları da ilgi çekici. Aslında filmin konusu Doğu Demirkol’un gerçek hayatı diyebiliriz. Gerçek hayatında da tıpkı bu filmde olduğu gibi İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu olduğu halde mühendislik yapmak istemiyor, komedyen olmak istiyor! 29 dakikalık bölümler halinde yayınlanan dizinin şimdiden 7 bölümü yayınlandı!

dogu demirkolun dogu filmi sevildi

6 Eylül 1985 Ankara doğumlu ve Nişanlı olan Aydın Doğu Demirkol belki de birçoğumuzun karşısına TRT1’de yayınlanan “Tutunamayanlar” adlı diziyle çıktı. Eğitim hayatıyla ilgili aşağıdakileri söylüyor Doğu: “Ortaokulu Amasya’da, liseyi yatılı olarak Ankara’da okudum. Biraz kavgacıydım; bu yüzden ailem beni yatılı okumaya gönderdi. Bir kız kardeşim var. Annem avukat, babam doktor, anneannem öğretmen, anneannemin annesi de Cumhuriyet tarihinin ilk müdiresi. Bu eğitimli bir aile, en eğitimsizleri benim!”

Dizinin konusu: Ailesi ve çevresi, Doğu’yu 7 yıldır okuduğu mühendislik bölümünü bitirip herkesçe kabul gören sigortalı bir meslek edinmeye, sabah 9 akşam 6 işe gitmeye, münasip bir eş bulup bir an önce çoluk çocuk sahibi olmaya yönlendirmektedir. Oysa olağanüstü sıradan bir hayatı olan Doğu’nun tek isteği komedyen olmaktır. Başta bir türlü mezun olamadığı bilgisayar mühendisliği, “Bir Cem Yılmaz Olamayacaksın.” diyen ailesi, başarılarıyla Doğu’yu sürekli ezip geçen kız kardeşi Kübra, tek hayali bir Bmw almak olan karamsar arkadaşı Özgür, yürütemediği gönül ilişkileri ve her biri düzenli işlere girmiş ve aile kurmuş yaşıtlarına rağmen hayatını yoluna sokmaya ve çocukluk hayali olan komedyenliğin peşinden gitmeye çalışan Doğu’nun trajikomik hikayesi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir