Dilan Polat Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Sosyal medya fenomeni ve iş kadını olan Dilan Polat Youtube üzerinde yayınlanan Katarsis isimli programa katıldı ve gerçek hayat hikayesini anlattı. Babasının beyin hastalığına bağlı ataklarından birinde annesini öldürdüğü o geceyi anlattı. Annemi de öldürse babam o benim sözleriyle gündem oldu! Dilan Polat Kimdir hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

dilan polat kimdir nereli kac yasinda

Üç kardeşi olan ve ortanca çocuk olan Dilan Polat kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 32 yaşındadır. 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Dilan Polat nereli ? kendisi İstanbul’da doğmuş ve aslen de İstanbul’ludur. Türk manken ve modeldir. 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey yarışmasına katıldıktan sonra tanınmaya başlamıştır. Genç yaşta annesi hayatını kaybettiği için de teyzeleri tarafından büyütülmüştür. Doğum fotoğrafçılığı yaparak iş dünyasına atılmış ve sonrasında da ve birçok ünlü ismin de fotoğrafçılık işlerini yapmıştır. Daha sonra ise ablası ile beraber güzellik merkezi açmıştır. Yakaladıkları başarılarla birlikte şube sayısını artırmışlardır. Genç yaşta iken evlenen Polat’ın 2 çocuğu vardır.

İş insanı olan babasını beyin tümöründen dolayı kaybeden Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde de yıllar sonra hayatıyla ilgili bir gerçeği itiraf etmişti. Polat, annesinin babası tarafından öldürüldüğünü açıklamıştı. Bu açıklama sonrası da konuşulan bir olay oldu.

Dilan Polat, Katarsis adlı Youtube programında yaşadığı trajik olayı dün detayları ile ilk kez paylaştı. Babasının yıllarca beyin tümörü hastalığı tedavisi gördüğünü ve hastalığı sebebiyle de oluşan krizlerden birinde annesini öldürdüğünü söyledi. Olan olayları anlatırken gözyaşlarına boğulan Polat, annesinin vücudundan 7 tane kurşun çıktığını da söyledi. Trajik hikayesini Youtube üzerinden de izleyebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir