Didomido Kimdir?

Didomido takma isimli olan Didem yüzünü tam olarak sosyal medyada hiç göstermediği için merak edilen birisi. Sosyal medyada fenomen olan Didomido, yeni çıkan şarkısı “Nimet” ile Spotify, Apple Music gibi birçok müzik platformunda 1.sıraya yerleşti. Peki şarkının sahibi didomido kimdir ?

didomido kimdir

Yarım yüz kapaklarla sosyal medyada fenomen olan didomido ‘Nimet’ isimli parçası ile kısa sürede müzik listelerinde en tepeye yerleşti. Klipsiz olarak YouTube’da yayınlanan şarkı 6 milyonu aşkın bir dinlenme sayısına ulaştı.

Gerçek adı Didem olup 21 Temmuz 1999 doğumludur. Sakaryalı olup çocukluğumdan bu yana müzikle ilgilendiğini söylemektedir. İlkokul ve ortaokul zamanlarında arkadaşlarının yanında şarkı söylemeye çok çekindiğini söylemektedir. Bazı zamanlarda şarkılar söyleyip sosyal medyada paylaşmaya başladıktan sonra bu çekingenliğin tarzı haline geldiğini söylemektedir. Yüzünü hiçbir zaman tam olarak göstermeden sadece şarkı söyleyerek videolar paylaşmıştır.

Kendisine birçok kötü yorum gelmesiyle birlikte pes etmeyi ve müzik yapmaktan vazgeçmeyi düşündüğünü ve bu aşamada da Ahmet Kılınçlı ile tanıştığını ve kendisinin desteği ile çok yol aldığını iletiyor. Videoları arttıkça ve sadece kendisi gibi davrandıkça takipçi sayısı hızla arttı ve kendisine bir yer edindi. Kendisini enstrüman öğrenme konusunda ve şarkı yazma konusunda geliştirmiştir. Kendi şarkısını yapmak için çalışmalara başladığı zaman Ömer (Eglo G) ile tanıştığını ve Nimet’i dinlediğini, sonrasında cover yapmak için izin alırken bir anda birlikte yapmaya karar vermişler.

İnstagram hesabı: https://www.instagram.com/didomidosong/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir