Demet Özdemir’in Düğünde Giydiği Gelinlikler After Party Kıyafeti

Merakla beklenen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un düğününde üç gelinlik giyen Demet Özdemir’in nikah kıyılırken giydiği gelinlik çok konuşulan detaylardan oldu. Son zamanların en gözde çiftlerinden olan ikiliden Demet Özdemir nikah sırasında Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı gelinlikle davetlilerin karşısına çıktı.

demet ozdemir gelinligi

Gelinliğin halı kaydırmaz adı verilen parçalara çok benzemesi dikkatlerden kaçmadı. Arka kısımda ise kuyruk görünümlü bir tül bulunması ona değişik bir görüntü katmıştı.

demet ozdemir gelinlik modeli

Demet Özdemir After Party Kıyafeti

After party için ise Alexander Mc Queen defilesinin özel parçası olan elbiseyi Londra’dan sipariş ederek kendisine uyguladı. Bu gelinlik diğerine göre daha çok beğenildi. Yalnızca kıyafetin üzerine sonradan tutturulmuş gibi görünen sütyen detayı “Neden?” sorusunun sorulmasına engel olamadı. Tütülerle süslenmiş gibi görünen lila rengi after party kıyafetinin görüntüsünü bozan tek şey sütyen detayı oldu.

demet ozdemir afterparty kiyafeti

Demet Özdemir kimdir?

26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli’nde dünyaya geldi. Lise eğitimini tamamladıktan sonra dansa yönelen Demet Özdemir, dans eğitiminin ardından ünlü şarkıcı Bengü’nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır.  ‘No:309’, ‘Çilek Kokusu’ ve ‘Sana Bir Sır Vereceğim’ projelerinin başrolünde yer alan Demet Özdemir, kariyeri boyunca önemli yapımlara adınız yazdırdı. Aşk filmleri ve dizilerinin aranan ismi, Flash Tv dansıyla da kendisinden söz ettirmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir